tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a Ty jeszcze nie śpisz :gwizdanie: juz do łóżka chciałeś mnie wysłać pozbyć sie mnie tak.... oj ze mną nie tak łatwo [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 23:40_________________________________________________luknij na strefę śmiechu.... wstawiłam coś
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ale ja wcale nie .... chyba Suli do Poznania się przeprowadza
tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 chyba Suli do Poznania się przeprowadza :naughty sam wiesz,że Poznań przyciąga a Suli to tere n juz ma dobrze obcykany
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 wiem wiem ...załatwiam mu właśnie miejsce w radzie miasta Poznań .... :gwizdanie:
tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 wiem wiem ...załatwiam mu właśnie miejsce w radzie miasta Poznań .... :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 23:46_________________________________________________a byłes zobaczyć na strefie..?
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a Suli to tere n juz ma dobrze obcykany Zwłaszcza Piątkowo i Winogrady
tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a Suli to tere n juz ma dobrze obcykany Zwłaszcza Piątkowo i Winogrady oo , moje rodzinne tereny :> to jeszcze Ci Łazarz został...
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 i Grunwald i Rataje mogę oprowadzić :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 23:53_________________________________________________aaa no i wiadomo świerczewo
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Okolice Rynku Łazarskiego całkiem dobrze kojarzę, swego czasu bywałem tam częstym gościem :gwizdanie: Zobacz jacy gościnni jesteśmy Widzę, ze nic się nie zmieniło
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 wiem wiem ...załatwiam mu właśnie miejsce w radzie miasta Poznań .... :gwizdanie: A z tym to nie da rady - trzebaby Poznań do Warszawy przyłączyć Szkoda tak pięknego miasta :polew: :polew:
tetis Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Choć miło sie gawędzi ,trzeba sie kiedyś położyć Ja tez zmykam i do następnego :naughty: :naughty: Kolorowych....
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Dobrej nocy Adam z atrakcjami:naughty: :gwizdanie: Justynko Kolorowych snów
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 juz dotarlem do chatki... tradycyjnie stron przybylo
Rekomendowane odpowiedzi