Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 co Ty masz z nickiem?? :polew: , któż Cie tak skrzywdził bidaku
fantastic Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 co Ty masz z nickiem?? :polew: , któż Cie tak skrzywdził bidaku ludzie sie zmieniają - zewnętrznie i wewnętrznie a poza tym to kryzys mamy i cięcia ników były
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 jakoś mi się to nie widzi , juz miałem Cię na spoty zaprosić :polew: , mówię ...o jakiś nowy!!!
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 dobry państwu- już wróciłem do PL -mła też przybędzie sie spocić :gwizdanie: o cześć a czym wpadniesz(jakim autem)
Yelo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 dobry państwu- już wróciłem do PL -mła też przybędzie sie spocić :gwizdanie: o cześć a czym wpadniesz(jakim autem) Pewnie A4
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 dobry państwu- już wróciłem do PL -mła też przybędzie sie spocić :gwizdanie: o cześć a czym wpadniesz(jakim autem) Pewnie A4 cwaniak a Ty nie podskakuj bo na szkolenie Cię nie wkręce do mnie :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 cwaniak a Ty nie podskakuj bo na szkolenie Cię nie wkręce do mnie :gwizdanie: Ja nie jestem zainteresowany, ale pamiętaj, że 50% dochodu idzie do mnie za licencję.
fantastic Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 be szóstą czy be piątą teraz piątą - szósta mam nadzieje że następnym razem jak wróce z SE czyli w kwietniu z pracy to już dojdzie - jeszcze troszke musze babcią się pomęczyć -nastolatka dochodzi ......
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 cwaniak a Ty nie podskakuj bo na szkolenie Cię nie wkręce do mnie :gwizdanie: Ja nie jestem zainteresowany, ale pamiętaj, że 50% dochodu idzie do mnie za licencję. \przecież to moja firma i ja robie szkolenie wg swojego pomysłu więc zyski całe do mojej kiejdy idą
fantastic Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 na spot zabiorę zdjęcia tylko - tutaj nie bede ich wrzucał żeby siary nie robić
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 fajnie , fajnie , widziałem na fotkach i zapowiada się ciekawie [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 13:46_________________________________________________wrzucaj :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 cwaniak a Ty nie podskakuj bo na szkolenie Cię nie wkręce do mnie :gwizdanie: Ja nie jestem zainteresowany, ale pamiętaj, że 50% dochodu idzie do mnie za licencję. \przecież to moja firma i ja robie szkolenie wg swojego pomysłu więc zyski całe do mojej kiejdy idą Uważaj, bo koncesję cofnę
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Madasek projekt dla Ciebie http://gallery.audiworld.com/gallery/awframes/indexprojectb7a4.html
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 powiem tak: :kox: a teraz powiem co planuje na wiosnę oceń czy będzie git zmiana grila ze zderzakiem chyba będzie trzeba :
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 może grill w wersji black , btw i tak jest kox
Madas Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 może grill w wersji black , btw i tak jest kox no i szyby to w marcu ściemniam tylko nie wiem ile czy 5% czy 20% co myślisz ?
Iverson Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ja tam nie lubię ściemy szyb i nie wiem , musisz się Nowaka zapytać, bo on non stop ściemnia
Rekomendowane odpowiedzi