tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tetis słyszałem że widziałaś moje wyczyszczone autko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No widziałam....nawet chciałam ci sos na nim napisać :kox: ale pewnie nie doczytałeś-kilka stron wcześniej ......
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ja dawno nie grałam w bilard pewnie już zapomniałam to co umiałam ja kiedyś mogłem zostać mistrzem świata ale się wycofałem na prośbę mojej mamy ...bo chciała żebym w tym czasie śmieci wyrzucił i pokój posprzątał :gwizdanie: czyli poza talentem do driftu masz też talent do bilarda jak do bilarda masz taki sam talent jak do driftu to ja z Toba nie gram bo jeszcze bilą w głowe dostane :tongue4:
variocustoms Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 madas ma talent do trafiania do najbliższej dziurki bez podtekstu oczywiście
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 tetis słyszałem że widziałaś moje wyczyszczone autko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No widziałam....nawet chciałam ci sos na nim napisać :kox: ale pewnie nie doczytałeś-kilka stron wcześniej ...... no nie czytałem.... a ja Ciebie widziałem w sobote po 19 koło pizzeri w szklarskiej
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja Wam zaraz dam Musashi włącz GG :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 madas ma talent do trafiania do najbliższej dziurki bez podtekstu oczywiście Maciek już wiesz od kogo się uczyłem na spocie
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no nie czytałem.... a ja Ciebie widziałem w sobote po 19 koło pizzeri w szklarskiej :decayed no właśnie słyszałam :gwizdanie: Paskudo i nie podszedłeś!!!!!!!!!!!!
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 madas ma talent do trafiania do najbliższej dziurki bez podtekstu oczywiście Maciek już wiesz od kogo się uczyłem na spocie o czymś nie wiem :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 madas ma talent do trafiania do najbliższej dziurki bez podtekstu oczywiście Maciek już wiesz od kogo się uczyłem na spocie no tak mogłem sie domyślić, ale od driftu miałeś innego nauczyciela?
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Maciek już wiesz od kogo się uczyłem na spocie :nabijasie: :nabijasie: Adaś jak unikat-jedyny w swoim rodzaju
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 madas ma talent do trafiania do najbliższej dziurki bez podtekstu oczywiście Maciek już wiesz od kogo się uczyłem na spocie no tak mogłem sie domyślić, ale od driftu miałeś innego nauczyciela? nie.... tego samego
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no nie czytałem.... a ja Ciebie widziałem w sobote po 19 koło pizzeri w szklarskiej :decayed no właśnie słyszałam :gwizdanie: Paskudo i nie podszedłeś!!!!!!!!!!!! byłaś z koleżanka i kolega i tak głupio było a ja szedłem i Cie mijałem z dwoma kolegami, nie byłem pewiem czy to Ty ale teraz już jestem
kuredu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 od driftu tak bo nie jestem godzien by mnie GÓRU DRIFTU uczył szaleńczych manewrów
tetis Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no nie czytałem.... a ja Ciebie widziałem w sobote po 19 koło pizzeri w szklarskiej :decayed no właśnie słyszałam :gwizdanie: Paskudo i nie podszedłeś!!!!!!!!!!!! byłaś z koleżanka i kolega i tak głupio było a ja szedłem i Cie mijałem z dwoma kolegami, nie byłem pewiem czy to Ty ale teraz już jestem eee tam...głupio to sikać w bramie a podejść trzeba było-ja usilnie Ciebie wypatrywałam i jakoś kiepsko mi się udało-choć Twoje auto w takim tłumie wypatrzyłam
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 mlody na zlocie masz kocuwe znowu ja a co sam siebie mam prać mokrym ręcznikiem
Młodzik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 no nie czytałem.... a ja Ciebie widziałem w sobote po 19 koło pizzeri w szklarskiej :decayed no właśnie słyszałam :gwizdanie: Paskudo i nie podszedłeś!!!!!!!!!!!! byłaś z koleżanka i kolega i tak głupio było a ja szedłem i Cie mijałem z dwoma kolegami, nie byłem pewiem czy to Ty ale teraz już jestem eee tam...głupio to sikać w bramie a podejść trzeba było-ja usilnie Ciebie wypatrywałam i jakoś kiepsko mi się udało-choć auto w takim tłumie wypatrzyłam AHA a tak na przyszłość jak kiedyś zobaczysz moje auto czyste a to nie będzie boże narodzenie to znaczy że to nie moje auto :polew: [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 23:05_________________________________________________ mlody na zlocie masz kocuwe znowu ja a co sam siebie mam prać mokrym ręcznikiem no to chyba znowu mnie na spocie nie będzie
Madas Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 cześć DENIŚ Siemka :hi: :hi: fotki Ci naucze wrzucac ....
Rekomendowane odpowiedzi