Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież palenie to głupota :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde massakra jak uzywki niszczą rodziny :thumbdown:

tak i to bardzo sam to przeżyłem :kwasny:

Opublikowano

odrazu głupota :) czasem do piwka dobra sprawa :evil: ale bez nałogów :tongue4:

Opublikowano

ehhh nawet mi nie mów , ja na szczęście nie , ale znam mnóstwo osób z takich rodzin , ważne ,że wyrośli na porządnych ludzi :good:
Opublikowano

ehhh nawet mi nie mów , ja na szczęście nie , ale znam mnóstwo osób z takich rodzin , ważne ,że wyrośli na porządnych ludzi :good:

mówisz o mnie :mysli:

Opublikowano

tak , Ty mój ulubiony skinhedzie :tongue4::polew:
Opublikowano

tak , Ty mój ulubiony skinhedzie :tongue4::polew:

poczekaj.... teraz oprócz mnie i Ciebie jest jeszcze Paweł_Poznań :naughty:

Opublikowano

madas jak tam ankieta w sprawie przyciemnionych szybek? znasz juz zdanie ludzi? jakby co to ja się też pisze, moze dostaniemy jakąś zniżke za dwa wózki?

Opublikowano

madas jak tam ankieta w sprawie przyciemnionych szybek? znasz juz zdanie ludzi? jakby co to ja się też pisze, moze dostaniemy jakąś zniżke za dwa wózki?

no widziałem właśnie zainteresowanie z twojej strony .... ja robie zawsze w JURPOLU ...nigdy nic się nie działo z foliami ... :good: dam zanć jak będę jechał :cool1:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 16:44_________________________________________________stosują folie BRUXSAFOL

Opublikowano

moje zdanie madas już znasz :wink4:

Opublikowano

Adaś a ile taka przyjemność za wszystkie szybki??? :) mój wózek też chętnie ściemke zaliczy :decayed:

Opublikowano

Adaś a ile taka przyjemność za wszystkie szybki??? :) mój wózek też chętnie ściemke zaliczy :decayed:

za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej :mysli::naughty:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:22_________________________________________________

coś w tym kierunku będę robił :good:

Opublikowano

siemka wszem :)[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:27_________________________________________________

za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej :mysli::naughty:

nie taniej oczy przyciemnic? wtedy wszystkie szybki rowne, a i policja sie nie przyczepi :mysli::kox::cool1:

Opublikowano

nie taniej oczy przyciemnic? wtedy wszystkie szybki rowne, a i policja sie nie przyczepi :mysli::kox::cool1:

oj cwaniak cwaniak ...gdybyś nie był wspólnikiem to bym Cię już w notesiku wpisał :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Marcin co z moim zamówieniem, znasz wycenę?? Proszę serdecznie o info :decayed:

Opublikowano

za moje wyjdzie mi ok 600 zł za zniżką ... homologacje oczywiście dostajesz.... Twoje pewnie ok 400 zł ....można byłoby zrobić przyciemnienie w grupie będzie pewnie jeszcze taniej :mysli::naughty:[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:22_________________________________________________

coś w tym kierunku będę robił :good:

no fajnie fajnie :) w Koszalinie sobie życzyli 600-700zł za 5 szybek :disgust: dlatego sobie dałem spokój.. :confused4:

Po ściemie będę musiał jakiegoś 'dobrego' diagnostę znaleźć :) o ile misiaki mnie wcześniej nie wyczają :gwizdanie:

Opublikowano

Marcin co z moim zamówieniem, znasz wycenę?? Proszę serdecznie o info :decayed:

Ive wycene mam tyle, ze w poznaniu :gwizdanie: a ja juz wybylem. i tak nie mieli przeciwpylkowego i paliwa, wiec nie bralem. maja sciagnac na piatek dopiero.[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:42_________________________________________________

oj cwaniak cwaniak ...gdybyś nie był wspólnikiem to bym Cię już w notesiku wpisał :gwizdanie: :kox:

:cool1::naughty:

Opublikowano

oki , to w następnym tyg. jak coś , a spot będzie za tydzień , jak jest planowo , czy jest przesunięty[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:43_________________________________________________Jutro na polsacie o 22.00 "Sztorm stulecia" cz.I , na podst. powieści Stevena Kinga- POLECAM

Opublikowano

Jutro na polsacie o 22.00 "Sztorm stulecia" cz.I , na podst. powieści Stevena Kinga- POLECAM

oooo na pewno będę oglądał :good: