Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 aby uzupelnic moj poetycki nastroj pozwole sobie adasiowa wypowiedz poprawic.... dokładnie bo: diamenty swej lubej z milosci darujesz lecz duszy kobiety twej nie tak, zyskujesz owszem z praktyki, u twego zostanie boku lecz namietnosc swa odda poecie z doskoku co w walentynki jadłeś na kolację z Dorotą ?? to jest jakaś masakra , nawet nieźle Ci wierszoklepanie wychodzi
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 za dwa Tomul i jak Cię nie będzie to już nie wiem co będzie no to jak 1 marzec, to na bank mnie nie będzie. Ty to robisz specjalnie [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 15:01_________________________________________________ aby uzupelnic moj poetycki nastroj pozwole sobie adasiowa wypowiedz poprawic.... dokładnie bo: diamenty swej lubej z milosci darujesz lecz duszy kobiety twej nie tak, zyskujesz owszem z praktyki, u twego zostanie boku lecz namietnosc swa odda poecie z doskoku co w walentynki jadłeś na kolację z Dorotą ?? to jest jakaś masakra , nawet nieźle Ci wierszoklepanie wychodzi dla jednego masakra, dla drugiego czego oczy nie widza to....
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 za tydzień byłoby ok. a później tak , jak zwykle co 2 tyg. , od ok. 15marca jestem w Poznaniu na 2 tyg.
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 aby uzupelnic moj poetycki nastroj pozwole sobie adasiowa wypowiedz poprawic.... dokładnie bo: diamenty swej lubej z milosci darujesz lecz duszy kobiety twej nie tak, zyskujesz owszem z praktyki, u twego zostanie boku lecz namietnosc swa odda poecie z doskoku co w walentynki jadłeś na kolację z Dorotą ?? to jest jakaś masakra , nawet nieźle Ci wierszoklepanie wychodzi na bank jakieś grzybki haluce szamali
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 za tydzień byłoby ok. a później tak , jak zwykle co 2 tyg. , od ok. 15marca jestem w Poznaniu na 2 tyg. hmm. 15 spoko
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mi tylko nie pasuje 22 luty i 22 marzec(zlot) a reszta może być jak tam pasuje
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 hmm. 15 spoko podobno będę miał kawalerkę wynajętą , a nie jakiś hotel hyhyhy
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 hmm. 15 spoko podobno będę miał kawalerkę wynajętą , a nie jakiś hotel hyhyhy czyżby parapetówka :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mi tylko nie pasuje 22 luty i 22 marzec(zlot) a reszta może być jak tam pasuje nie bedzie ciebie 22.03 na spocie?
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżby parapetówka :gwizdanie: nie widzę problemu , kurfa ,żeby net był!!!
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mi tylko nie pasuje 22 luty i 22 marzec(zlot) a reszta może być jak tam pasuje nie bedzie ciebie 22.03 na spocie? niestety przykro mi i przepraszam (wyjazd służbowy do Bukowiny Tatrzańskiej) Ty lepiej też usprawiedliwienie już pisz
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżby parapetówka :gwizdanie: nie widzę problemu , kurfa ,żeby net był!!! a co przeszkadza brak netu, w urzadzeniu parapetowy?
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 a co przeszkadza brak netu, w urzadzeniu parapetowy? eee no w niczym
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżby parapetówka :gwizdanie: nie widzę problemu , kurfa ,żeby net był!!! a co przeszkadza brak netu, w urzadzeniu parapetowy? laptop słóży wtedy za tackę na kieliszki
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 mi tylko nie pasuje 22 luty i 22 marzec(zlot) a reszta może być jak tam pasuje nie bedzie ciebie 22.03 na spocie? niestety przykro mi i przepraszam (wyjazd służbowy do Bukowiny Tatrzańskiej) Ty lepiej też usprawiedliwienie już pisz ale ja bede na spocie [br]Dopisany: 15 Luty 2009, 15:16_________________________________________________ czyżby parapetówka :gwizdanie: nie widzę problemu , kurfa ,żeby net był!!! a co przeszkadza brak netu, w urzadzeniu parapetowy? laptop słóży wtedy za tackę na kieliszki
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dobra spadam na spot eeeeeeeeeeej, przeciez dopiero 15.20
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 laptop słóży wtedy za tackę na kieliszki Pet3r ma 17" matrycę , to się od niego weźmie , co by wiekszy stolik był , to i ogórasy sie zmieszczą
Madas Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 dobra spadam na spot eeeeeeeeeeej, przeciez dopiero 15.20 oooo widzę że zegarek dobrze Ci tyka
Suli Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 czyżbyś miał jakieś problemy :gwizdanie: widze, ze w szkole, na lekcjach polskiego jezyka, ciagla analiza poezji i prozy, w stylu: co autor chcial nam przekazac, w zawoalowany sposob sposob zupelnie nie pozwala na rozwoj wrazliwosci, to poezja Ive, poezja ależ drogi kolego , ja mam duszę romantyka XXI wieku , czasy się zmieniły , dawnej zaloty odbywały sie w bardziej subtelny sposób , teraz nie ma czasu na pierdoły i hasła w stylu " walisz się , czy trzeba z tobą chodzić" , nikogo już nie dziwią :gwizdanie: :shocked: :polew: Ja chyba jednak jestem starej daty Udanego spotowania
Rekomendowane odpowiedzi