Azunia Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ale spamujecie sie masz tetis ja też tu jestem :gwizdanie: ..... zazdrosny?!
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 madas, średnio w zeszłym roku wypadły 4 wizyty w Post Dali, generalnie mam zamiar miło wspominać Zlot niż wysłuchiwać i żałować, że nas nie było. vario musicie koniecznie jechac, inaczej bedziemy obarczeni wyrzutem sumienia, ze sie swietnie bawimy bez was tego nic nie zrekompensuje Musashi już -a szykuje dla nieobecnych :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 madas znając naszą szaleńczą naturę pewnie pojedziemy na Zlot Zimowy i letni chyba też jakze mogloby byc inaczej
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ale spamujecie sie masz tetis my już nie spamujemy!! My poezje piszemy niczym wieszcze narodowe :gwizdanie:
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ale spamujecie sie masz tetis ja też tu jestem :gwizdanie: ..... zazdrosny?! ja nie a co zazdrosna że nie jestem zazdrosy
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 autko małe więc sie zmieści :gwizdanie małe a tyle chłopa się jeszcze wciśnie ale przeszło mi dzisiaj przez myśl...... jak to będzie jak będziemy w piatkę na parking w plazie wjeżdżać :polew: dobrze,że silni jestescie-zawsze można popchać :nabijasie: :nabijasie:
Azunia Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ale spamujecie sie masz tetis ja też tu jestem :gwizdanie: ..... zazdrosny?! ja nie a co zazdrosna że nie jestem zazdrosy chciałbyś co???
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 to wy w środę macie niezłą zabawę, my niestety nie dostaliśmy przykrą wiadomość w walentynki ;( a co sie stalo? Przemka dziadek w walentynki zmarł i w środę jest jego pogrzeb ;( wspolczuje
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ja to mam zapłon :gwizdanie: jak zawsze 10 postów w tył z opóźnieniem muszę coś napisać
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 myly Panstwo... dopilem drinka, dopale fajeczke i daje gire do wyra :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 autko małe więc sie zmieści :gwizdanie małe a tyle chłopa się jeszcze wciśnie ale przeszło mi dzisiaj przez myśl...... jak to będzie jak będziemy w piatkę na parking w plazie wjeżdżać :polew: dobrze,że silni jestescie-zawsze można popchać :nabijasie: :nabijasie: Tetis damy radę
Madas Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 chciałbyś co??? zależy co no no no co Przemek powie :gwizdanie:
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ooo i młody sie pojawił jeszcze nie poszedł spać :gwizdanie: :kox: zeby nie bylo, ze to ja sie nabijam
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ja to mam zapłon :gwizdanie: jak zawsze 10 postów w tył z opóźnieniem muszę coś napisać nie przejmuj sie!! spójrz na opóźnienie Musashiego
Azunia Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 chciałbyś co??? zależy co no no no co Przemek powie :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 ooo i młody sie pojawił jeszcze nie poszedł spać :gwizdanie: :kox: zeby nie bylo, ze to ja sie nabijam chociaż raz nie Ty
tetis Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 autko małe więc sie zmieści :gwizdanie małe a tyle chłopa się jeszcze wciśnie ale przeszło mi dzisiaj przez myśl...... jak to będzie jak będziemy w piatkę na parking w plazie wjeżdżać :polew: dobrze,że silni jestescie-zawsze można popchać :nabijasie: :nabijasie: Tetis damy radę damy ? to wy macie dać radę jakis problem-to ja ja tam z auta się nie ruszam
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 nie wiem czy dam rade na 19 ale bede... przyjde z buta :gwizdanie: to nie pij wczesniej
Rekomendowane odpowiedzi