Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 witamy serdecznie na spotach poznańskich sie smiej... mi PW przyslal z zacheta do udzialu w spotach :polew: przypadkiem tez przypadkiem dostalem
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 potrzebuje dwie rzeczy: 1) rolki (nie jakieś tam za***iste za 500 zł ale nie plastikowe ) moge zalatwic, Rouville, Ina, SKF szczerze to się nie znam a jest jakaś oferta internetowa czy cuś? przedziały cenowe? :gwizdanie:
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 cieszcie się że w łep nie dostaliście tylko miłą PW od Madaska
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Miałem was dzisiaj pytac co byscie kupili felgi 18 czy RNS-E zdecydowanie RNS-E, na to zawsze patrzysz i korzystasz jadac, a na felgi od czasu do czasu [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 22:18_________________________________________________ hejka Ja mam teraz ochotę na piwko bo byłem w lesie i musiałem przerzucić 26 m3 drzewa a skad masz drewno? z lasu :gwizdanie: powaznie pytam potrzebowalbym wieksza porcje :gwizdanie: Odezwij sie na PW jeśli chcesz naprawdę tylko bez nielegalnego handlu na forum no chyba że prowizja bedzie dla mnie to przymkne oko tym razem :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 .... 2) wiązania do snowboardu (chętnie z przeceny ) Na Dąbrowskiego ... jest sklep giełda z nowym i używanym sprzętem narciasrkim .. w tygodniu też jakoś czynna napewno w sobotę nie zrażaj sie wyglądem ... faceci sa dobrzy i 2 kumpli z AWF instruktorów zawsze ich poleca nie znam odres .. gdzies na wysokości Wiepofamy , jadąc od miasta po lewej stronie w bramie (jest jakis szyld)
Pepin Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Piechol, wygląda że chyba to to http://szczegoly.pkt.pl/gielda_sprzetu_zimowego_narty_nowe_i_uzywane_2fdd0c4ddcd59efb100a2db9aded0503.html a dokładneij http://www.nartypoznan.pl/
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Piechol, wygląda że chyba to to http://szczegoly.pkt.pl/gielda_sprzetu_zimowego_narty_nowe_i_uzywane_2fdd0c4ddcd59efb100a2db9aded0503.html a dokładneij http://www.nartypoznan.pl/ wygląda imponująco, tylko ciekawe czy większość nie będzie używana, ja raczej jestem nastawiony na nówki
nike21 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 to jeszcze podpowiem ze Wiepofama jest na skrzyzowaniu Dabrowskiego i Polnej
Musashi Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie
Madas Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie poważnie jutro pożyczysz to nie będziesz musiał być moim kierowcą
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie poważnie jutro pożyczysz to nie będziesz musiał być moim kierowcą przecież Tetis nas jutro wozi :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie poważnie jutro pożyczysz to nie będziesz musiał być moim kierowcą przecież Tetis nas jutro wozi :gwizdanie: cwaniaki - myślą że jak ich stac na szofera to się można chwalic tym na forum
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie ale mnie w balona zrobiłeś coś wolno kapuje dzisiaj
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 a co Ty Marcin na rolkach jeździsz ?? nie, ale mam pare w aucie poważnie jutro pożyczysz to nie będziesz musiał być moim kierowcą przecież Tetis nas jutro wozi :gwizdanie: cwaniaki - myślą że jak ich stac na szofera to się można chwalic tym na forum Ty za to nie masz szofera ale stać Cie na b8
tetis Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dzięki Michał jakby się coś jeszcze przypomniało to piszcie inter sport w king krosie-maja teraz duze przeceny a mega korzystnie jest w makaro-wczoraj byłam i sama co nie co kupowałam i nawet jak na tak wielką przecene to było w czym wybierać.polecam! :>
Młodzik Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Tetis o której jutro będziesz po mnie :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ok, czyli zwiedzę najpierw Intersporty a później będę się martwić dalej dzięki Tetis
Rekomendowane odpowiedzi