Musashi Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 a po co na PW?? [br]Dopisany: 18 Luty 2009, 15:13_________________________________________________http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 15:16_________________________________________________http://www.allegro.pl/item558183491_najlepszy_interfejs_usb_vag_kkl_we_wtyku_obd2.html te sie nadaja tylko do B6 wlacznie
Musashi Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 łooo to lypa ,że zmienili wtyczkę wtyczka tak sama, ale dolozyli CAN
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Musashi to podaj jakiego Vag-Coma zakupić [br]Dopisany: 18 Luty 2009, 17:14_________________________________________________Gdzie wszyscy uciekli? Zdjąłem dzisiaj własnoręczne te nieszczęsne chlapacze auto wygląda ładniej ale z chlapaczami było widać bardziej glebę - nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ???
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 dzwoniłem dziś do ASO i okazało się że we wrześniu miałem wymieniany pasek rozrządu :gwizdanie: czyli na nowym mam przekulane dopiero 11tys. km :naughty:
pet3r Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ??? dokładnie, wg mnie jest za nisko - przy takiej feldze opona nie powinna wchodzić w nadkola, gdy zrównasz opony z nadkolami będzie super
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 nie wiem czy w Poniedziałek nie podniosę trochę auta, wkurza mnie czujnik poziomu który wariuje non stoper i będzie walka z ASO o wymianę na gwarancji, moja propozycja przód max 10 mm w górę a tył do poziomu opony czyli ok 20 mm, co wy na to ??? dokładnie, wg mnie jest za nisko - przy takiej feldze opona nie powinna wchodzić w nadkola, gdy zrównasz opony z nadkolami będzie super według mnie wygląda toje autko fajnie na tej glebie ale chodzi jeszcze o komfort na naszych, polskich, dziurawych drogach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Przód już jest 5 mm ponad oponę, ból w tym, że Audi ma rozdmuchane nadkola co trochę szpeci auto, szczególnie tył bez dystansu to nie wygląda za ładnie
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Gdzie wszyscy uciekli? jak to wszyscy?? a Ja i pet3r :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 17:53_________________________________________________ Przód już jest 5 mm ponad oponę, ból w tym, że Audi ma rozdmuchane nadkola co trochę szpeci auto, szczególnie tył bez dystansu to nie wygląda za ładnie no to jest prawda, że albo szeroki bucik albo dystans :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody, sam komfort jazdy slalomami nie jest zły, stan naszych dróg wszyscy znamy i obcieranie plastikami ew. śrubami pod autem do miłych nie należy - ale nie tylko dla lansu założyłem gwint - #1 trakcja, potem trakcja itd itd
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody, sam komfort jazdy slalomami nie jest zły, stan naszych dróg wszyscy znamy i obcieranie plastikami ew. śrubami pod autem do miłych nie należy - ale nie tylko dla lansu założyłem gwint - #1 trakcja, potem trakcja itd itd ja mam zawieszenie od S4 i uważam to za doskonałe połączenie komfortu i trakcji, dużo jeżdżę z Bartek_po_87 jego A4,a on ma tam gwinty założone i powiem Ci, że mi na dłuższej trasie jedzie się fatalnie a od słabej amortyzacji plastiki zaczynają mu piszczeć. Wszystko oczywiście zależy od tego kto co lubi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody ja mam regulację twardości ustawione na street i czasami wydaje mi się za miękkie, co innego jak się kupuje sztywny zawias bez regulacji i człowiek się męczy[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 18:11_________________________________________________Powitać spamowicza madasa
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody ja mam regulację twardości ustawione na street i czasami wydaje mi się za miękkie, co innego jak się kupuje sztywny zawias bez regulacji i człowiek się męczy Aaa... to co innego ale sam twardy zawias jak dla mnie jest fatalny[br]Dopisany: 18 Luty 2009, 18:12_________________________________________________madasik uszykowany jesteś?? A Ty Vario jedziesz dzisiaj z nami??
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 dlatego zamontowałem z regulacją, zawsze można utwardzić lub zmiękczyć
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody mam kupę roboty i za grube palce do ciasnych dziurek w kulach, muszę jechać z klientem kupić laptopa i potem przerzucić jego dane ze starego itd itd bawcie się dobrze jak by co
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 mlody mam kupę roboty i za grube palce do ciasnych dziurek w kulach, muszę jechać z klientem kupić laptopa i potem przerzucić jego dane ze starego itd itd bawcie się dobrze jak by co :polew:
variocustoms Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 no co mlody, mam potem z palcem w dziurce do domu wracać, a kto biegi będzie zmieniał??? madas możesz mi wkleić linka do regulaminu klubu bo nie mogę znaleźć
Młodzik Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 no co mlody, mam potem z palcem w dziurce do domu wracać, a kto biegi będzie zmieniał??? madas możesz mi wkleić linka do regulaminu klubu bo nie mogę znaleźć http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html
Piechol Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 o to Ci Vario chodzi? : http://www.a4-klub.pl/smf/regulamin_forum-t22623.0.html
Rekomendowane odpowiedzi