Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ja dopiero w poniedzialek mam dzien wolny.. od picia. :kox: hehe no włąsnie wolne od picia dobrze powiedziane
Piechol Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 a Ja dopiero w poniedzialek mam dzien wolny.. od picia. :kox: no dzisiaj of course też na piwko śmigam :gwizdanie: ale w niedziele już nie, bo w poniedziałek rano powrót nach Posen...
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 co jest z Wami wszyscy gdzieś idą piją jadą chleją bzykają tańczą i h*j go wie co jeszcze a ja siedzę w domku u mamusi
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 co jest z Wami wszyscy gdzieś idą piją jadą chleją bzykają tańczą i h*j go wie co jeszcze a ja siedzę w domku u mamusi to bardzo ładnie z twojej strony :gwizdanie: toast dla wszystkich
Piechol Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 co jest z Wami wszyscy gdzieś idą piją jadą chleją bzykają tańczą i h*j go wie co jeszcze a ja siedzę w domku u mamusi ktoś musi siedzieć u mamusi, żeby pić mógł ktoś... :gwizdanie:
fantastic Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Niech będzie ....... Dobry wieczór ja Adaś posiedze z tobą troche - musze nadrobić zaległości bo dotarłem już do SWE, tera bedzie troche czasu wieczorami
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no ok to ja dzisiaj dyżur na forum będę miał :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 dużo śniegu macie?? , kurfa zawsze skandynawia zimą mi się magicznie podobała , może bym się wybrał kiedy , nocleg rozumiem ,że już mam
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no ok to ja dzisiaj dyżur na forum będę miał :gwizdanie: posiedze z toba tak dlugo az butelka mnie utrzyma i sie nieskonczy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 no ok to ja dzisiaj dyżur na forum będę miał :gwizdanie: posiedze z toba tak dlugo az butelka mnie utrzyma i sie nieskonczy :gwizdanie: cfaniak
fantastic Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 dużo śniegu macie?? , kurfa zawsze skandynawia zimą mi się magicznie podobała , może bym się wybrał kiedy , nocleg rozumiem ,że już mam śniegu tak 5 cm - ślisko jak choroba, można bokiem jeździć, pada od 3 dni non stop ! nawet można powiedzieć że drogowców zima zaskoczyła bo na drogach 2cm prawie ! tutaj to sie nie zdarza, wogóle 1 raz widze żeby tak śnieg walił - płaty wielkie jak piłki golfowe prawie. nocleg masz Ive za free bo hotel nawet jednej gwiazdki niema jest za to ciepła woda i kibel
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 kupiłem dzisiaj od Adamooo tv tuner pod RNS-E
Iverson Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 jest za to ciepła woda i kibel no jak jest kibel , to będę się czuł jak w Mariocie , ważne ,żeby pytaka mi nie odmroziło
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 podłączyłeś już ? dopiero wysle mi w poniedzialek pozatym reszte kabli navik mi pewnie wysle w przyszlym tygodniu a rns-e mam od 2 dni bo u mnie caly czas jest navi+ dlatego zmieniam
fantastic Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 jest za to ciepła woda i kibel no jak jest kibel , to będę się czuł jak w Mariocie , ważne ,żeby pytaka mi nie odmroziło polecam skarpete kupić albo 2 rozmiar dziecięcy a tak poważnie to aż tak zimno tu nie jest wbrew temu jakie opinie krążą o skandynawii, u nas dzisiaj -3,5 st C dalej na północ jakieś 50 km jest już zimniej ale u nas luzik
Madas Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 podłączyłeś już ? dopiero wysle mi w poniedzialek pozatym reszte kabli navik mi pewnie wysle w przyszlym tygodniu a rns-e mam od 2 dni bo u mnie caly czas jest navi+ dlatego zmieniam Paweł ostro dajesz czadu ..... coś czuje że Twoja fura zmieni się ostro
fantastic Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 podłączyłeś już ? dopiero wysle mi w poniedzialek pozatym reszte kabli navik mi pewnie wysle w przyszlym tygodniu a rns-e mam od 2 dni bo u mnie caly czas jest navi+ dlatego zmieniam jak jest różnica między navi + a RNS ?
Pawel_Poznan Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 podłączyłeś już ? dopiero wysle mi w poniedzialek pozatym reszte kabli navik mi pewnie wysle w przyszlym tygodniu a rns-e mam od 2 dni bo u mnie caly czas jest navi+ dlatego zmieniam Paweł ostro dajesz czadu ..... coś czuje że Twoja fura zmieni się ostro zapomnialem tez dodac ze zapodalem chrom lusterka po tamtym zlocie jak wrocilem z niemiec :>
Rekomendowane odpowiedzi