Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy 1szego ustalamy szczegóły wyjazdu, trasę, "etykietę", wybieramy pilota i zabezpieczenie tyłów ????

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co jest z Wami :mysli: wszyscy gdzieś idą piją jadą chleją bzykają tańczą i h*j go wie co jeszcze a ja siedzę w domku u mamusi :kox:

ktoś musi siedzieć u mamusi, żeby pić mógł ktoś... :gwizdanie: :decayed:

Nie widzę problemu - pij z mamą :tongue4:

Opublikowano

Ive rezanie halogenów prawie codziennie tylko, że mróz trzyma i nie wiem jak zdjąć te plastikowe oprawki a nie chcę plastików połamać ale może do 1szego marca mi się uda, szukałem na forum jak zdjąć ale nie znalazłem niczego

Opublikowano

lecę do pokoju obok do jutra :hi:

Opublikowano

madas idziesz na czat.onet.pl ????

ile kończysz w niedzielę ???

Opublikowano

Miłej nocki forumowicze :)

Opublikowano

Kopsnął bym sie na mój pierwszy taki spocik , ale w KingKrosie bywam bardzo rzadko i nic nie wiem o drugim poziomie-pamietam ze są tam kolory.

Opublikowano

upalanie RS4 + haftowanie na koncu :)

fajne audiki na torze[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 00:41_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=TUH63Cm5gcg&feature=PlayList&p=4E020574C1F274AC&index=56&playnext=2&playnext_from=PL

moi kumple od gleby :)

Opublikowano

śpicie już? :cool1:

Opublikowano

Kopsnął bym sie na mój pierwszy taki spocik , ale w KingKrosie bywam bardzo rzadko i nic nie wiem o drugim poziomie-pamietam ze są tam kolory.

w srodku jest zjazd na poziom -2. najprosciej na niego trafic wjezdzajac od strony bulgarskiej, prosto przez rondo i zaraz pierwszy wjazd do KC
Opublikowano

mam pytanie czy 1szego ustalamy szczegóły wyjazdu, trasę, "etykietę", wybieramy pilota i zabezpieczenie tyłów ????

zaluje ze sie wczesniej nie obudzilem.. tez bym sie wybral tam.. :confused4:

p.s. :hi:

Opublikowano

Kużwa ale mnie dzisiaj choróbsko dopadło nikomu nie życze,życze zdrowia :hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Haj mobilki :) ktoś jutro imprezuje czy wszyscy grzecznie z kobietkami i mamusiami ??

kurde kuredu ta kelnerka to twoja żona ? bo tak odebrałem kiedyś, że numer 1, nr 2 i nr 3 tylko żona i nikt inny :):):) ????

ale ja tego numeru nie biore dla siebie, jest kilku takich co go chciało :gwizdanie:. ja mam żonke i nikogo do szczescia mi wiecej nie potrzeba :naughty:

Opublikowano

morning, dobra jadę do job :decayed:

Opublikowano

powitać :hi:_________________________________________________

Kużwa ale mnie dzisiaj choróbsko dopadło nikomu nie życze,życze zdrowia :hi: :hi: :hi: :hi:

wracaj szybko do zdrowia :drinks:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 08:50_________________________________________________

morning, dobra jadę do job :decayed:

morning, lenie się dalej... :decayed:

Opublikowano

zaluje ze sie wczesniej nie obudzilem.. tez bym sie wybral tam.. :confused4:

p.s. :hi:

przeciez wciaz mozesz jechac :cool1::naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:06_________________________________________________dzien dobrek :naughty:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:08_________________________________________________

wentylku. oklady, koniecznie oklady :naughty::boobs:

Opublikowano

witam,czy mimo ze jestem zdrowy moge tez dostac te oklady??? :naughty:

Opublikowano

witam,czy mimo ze jestem zdrowy moge tez dostac te oklady??? :naughty:

to nie oferta :cool1: tylko rada, :gwizdanie:

organizacja we wlasnym zakresie :tongue4:

Opublikowano

musashi a juz mialem nadzieje :cool1:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 09:36_________________________________________________musashi wpiol bys sie swoim laptopikiem w moja adunie na nastepnym spocie??? :embarrassed: jezeli oczywiscie to nie jest problem