Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to sie robi że z cytatu sie wybierasz tylko część ? u mnie jak tak zrobie to nie pokazuje że to cytat[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:23_________________________________________________czejś vario

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O znowu ktoś wszedł żeby móc wyjść ;([br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:24_________________________________________________Haj, jak tam gang Olsena ???

Opublikowano

robita pany jakieś ostatki dzisiaj ? w końcu należałoby, my chyba poczytamy pana Tadeusza dzisiaj :decayed: ja mam 1 tom, kumpel ma drugi tom - uuuuuu coś czuje że do końca nie doczytamy chyba :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:27_________________________________________________haj haj kuredu - jak tam panie ? molekuły się trzymaja w kupie ? :naughty:

Opublikowano

O znowu ktoś wszedł żeby móc wyjść

:kox:

Opublikowano

Ja mam before-party z gorzką a potem party w Post Dali a after-party pewnie :sexinbed:

Opublikowano

Dopisany: 21 Luty 2009, 20:27[/size]_________________________________________________haj haj kuredu - jak tam panie ? molekuły się trzymaja w kupie ? :naughty:

a wszynio dobrze. każdy widze dziś pije a ja jakoś nie mam ochoty. Już ze 2 tygodnie nic nie piłem. kryzys wieku przedśredniego :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:32_________________________________________________

Ja mam before-party z gorzką a potem party w Post Dali a after-party pewnie :sexinbed:

zawsze możesz zaspiewac wracając do domu:

bede brał Cie... :naughty:

gdzie????

gdziekolwiek...

Opublikowano

za***isty polski zespół rapcore'owy http://www.myspace.com/bakflip :good: , kurde nawet nie wiem kto jakiej muzy słucha :mysli:

Opublikowano

jak to sie robi że z cytatu sie wybierasz tylko część ? u mnie jak tak zrobie to nie pokazuje że to cytat[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:23_________________________________________________czejś vario

musisz zostawic naglowek czyli [quot e author=.... itd] tekst cytowany a na koncu[/quot e]

pomiedzy kasujesz to co niepoitrzebne

Opublikowano

hej ja już jestem w Poznaniu ..... normalnie ulga :kox:

Opublikowano

za***isty polski zespół rapcore'owy http://www.myspace.com/bakflip :good: , kurde nawet nie wiem kto jakiej muzy słucha :mysli:

ja wszystkiego co dobrze w ucho wpada. ale ostatnio mnie ciągnie do klasyki: skrzypce, fortepian ale w nowoczesnym wykonaniu. dobrze też czasami czegoś z dawnych lat posłuchać: POKOLENIE

może ktoś nagra płytkę z taką muzą????

Opublikowano

a ty gdzieś wyjeżdżałeś? :mysli:

Opublikowano

ja chętnie Pokolenie, KSU, Dezerter, Sedes, Defekt mózgu :good:[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:44_________________________________________________

to tu i tam :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

to tu i tam :naughty: :gwizdanie:

nawet nie zauwazylem :cool1::decayed:

Opublikowano

to ja poproszę :>

Opublikowano

pewnie download ale pisane cyrylicą [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:50_________________________________________________Ive nie doczytałem tam nic o możliwości ściągnięcia tej muzy, może na torrencie gdzieś znajdziesz

Opublikowano

bo chyba nie można ....trzeba się też zalogować ...właśnie to robię :)

Opublikowano

już doszedłem ale wyskakuje błąd mirrora[br]Dopisany: 21 Luty 2009, 20:56_________________________________________________Gramy w tele-tubisiach? jakiś odkurzacz wciągnął połowę tekstu :)

Opublikowano

ja już robie kaman :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

ja już ogarnąłem all , wiem co i jak hyhyhy :tongue4: