Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jezeli auto, to badz gdy sie widno robi. gielda jest spora, i lepiej byc na wlocie.[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 14:24_________________________________________________BTW. uzupelnilem fotki ze spota i mala uwaga.... odnosnie ich jasnosci. fotki obrabialem pod fotolaba, i gdyby sie okazalo ze wygladaja na zbyt ciemne trzeba rozjasnic troche monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 sprzedać Marcin, chcesz przyjechac do Poznania na giełdę .. daj znać to moze w sobote byś przyjechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 a w niedziele nie bedziesz w stanie podpisac umowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 a w niedziele nie bedziesz w stanie podpisac umowy? dlaczego ?? [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 20:04_________________________________________________ sprzedać Marcin, chcesz przyjechac do Poznania na giełdę .. daj znać to moze w sobote byś przyjechał ? mam do wyboru Słomczyn albo Poznań jak nie bedzie pogody to do Słomczyna nie ma się co wybierać więc może i w sobote podlece, ale nocować bede w samochodzie bo sprowadzony i nieubezpieczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 a w niedziele nie bedziesz w stanie podpisac umowy? dlaczego ?? węszę imprezkę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 :> nie piję jak prowadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja jak się nie napiję to się boję jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja jak się nie napiję to się boję jeździć można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 piłeś nie jedź nie piłeś wypij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Pewnie siedzi w czyimś autku i VAGUJE :polew: VAGINUJE Urbik pisz dokładnie o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 vario-tech co Cię tak przycisneło po spociku ?? :gwizdanie: trzeba było lać przy wszystkich a nie po krzakach sie chować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 nie chciałem siary robić i tak długo wytrzymałem następnym razem załatwię TOI TOI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 nie chciałem siary robić i tak długo wytrzymałem następnym razem załatwię TOI TOI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 co masz do SIARY!!!??? Siarka Tarnobrzeg pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emperorek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 moi drodzy, mam pytanko czy na spociku który bedzie w niedziele, mogli byscie mi pomoc z jedna sprawa???? mianowicie mam podgrzewane lusterka i niedawno sie podgrzewały a teraz juz nie:)))), pewnie maty siadły ale mozna to sprawdzic??? Bezpiecznik chyba nie bo tylna szyba sie podgrzewa.... pozdrawiam edit: no oczywiscie jak sie odbedzie spocik:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 mozemy zerknac. jednak data spota jest jeszcze nie ustalona[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 08:53_________________________________________________kurde ale tu cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 cisza jak makiem zasiał ..... rzuć Marcin propozycje terminu spotu(a) a pewnie zacznie się więcej dziać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no panowie,gratulacje :oklaski:,piekny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi