Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...nieważny jest czas , ważne efekty...wpadaj będzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 kurcze, trzabylo wczesniej anonsowac mam juz plany weekendowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 też bym wpadł zgubić jakąś śrubkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja ostatnio krótką nasadkę 10 , wrzuciłem sobie do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja ostatnio krótką nasadkę 10 , wrzuciłem sobie do środka do środka? na fotel czy do bagażnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 do komory silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 lol no to zbierasz tam coraz więcej żelastwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 dociążam przód żeby mieć lepszą trakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 to może jakiś młotek tam wrzucę przez przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 dawaj też się przyda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 spoko, przy najbliższej okazji zgubię tam coś ciężkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ...że tak zasugeruję, może to być np. drogi zegarek naręczny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 to ja zgubie zawartosc betoniarki :gwizdanie: teraz rozumiem potrzebe zwiekszania mocy. Ive wcelu polepszenia trakcji dociaza auto, ale zwiekszaja mase co pociaga za soba koniecznosc podniesienia mocy... co skutkuje pogorszeniem trakcji wiec trzeba dociazyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Marcin naklejki sobie załatwiłem ....Slaweq miał jeszcze kilka sztuk więc wysłał mi 5 ....2 będe miał w rezerwie jak ktoś będzie potrzebował.... Iverson ja już Ci nic nie będe wrzucał przy okazji, wystarczy że próbuje deputat załatwić Ci na żarko i paliwo u prezydenta poznania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 spoko tez trzymam na czarna godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 ja mam jeszcze 7 sztuk nalepek na czarna godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no to ładnie naklejek nabrali tyle że dla innych nie starczyło hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no to ładnie naklejek nabrali tyle że dla innych nie starczyło hihihi ale za to wlkp jest zabezpieczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no to ładnie naklejek nabrali tyle że dla innych nie starczyło hihihi ale za to wlkp jest zabezpieczona właśnie to miałem na myśli i bije :oklaski: za kreatywność i przewidywalność. [br]Dopisany: 03 Październik 2008, 23:30_________________________________________________aaa i mam nadzieje że będzie tyle nowych osób przyjeżdżało na spoty że i naklejek rezerwowych zabraknie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 oby ostatni spot, byl pierwszym w takiej liczebnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi