nike21 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 a co powiecie na parking podziemny pod galeria Pestka?? jest tam sporo miejsca i mało aut, a w dodatku parking prawie całkowicie zamknięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 a nie pomyślałem o pestce....nooo pomysł dobry trzeba obadać jak z miejscami na kilkadziesiąt aut audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 galeria pestka?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 jest taka na piątkowie przy ul.Mieszka o ile się nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 no tam jest plaza [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 20:38_________________________________________________acha, to cos co budowali po sasiedzku plazy. http://www.galeriapestka.com/index-4.html mam propozycje, 19tego, spotkamy sie na jerzego, zrobimy przejazd przez miasto i wjazd kontrolny oblukac ten parking. na 100% parkowanie free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 dobry pomysł Marcin tak tez zrobimy a parking na bank free bynajmniej jeszcze ok miesiąca temu był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Pestka jest przy samym przystanku PST i na 100% parking jest za free a jesli chodzi o ilosc miejsc to z pewnoscia zmiesci sie tam kilkadziesiac aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 no to postanowione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Siema. O 15.00 ruszam na Kalisz, pogoda zapowiada się ładna, tylko żeby "piesków" było mało, bo muszę zdążyć na "taniec z gwiazdami" hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 hyhyhy, sie przygotuj, niedziela to ich ulubiony dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 spoko mam cb i 100zl w portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 życze szerokiej drogi, miłej i bezmandatowej podróży.....CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 00 to paliwo akurat wychodzi, to tak jakby palil 2 x wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 jest tam ktoś?? pewnie wszyscy zajadają się pysznym obiadkiem .....a ja juz po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 slonce sweci szkoda przed kompem siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ja sie relaksuje pod kołderka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 szkoda siedzieć ale siedzą hihi ja czekam na gości więc korzystam z wolnej chwili... nike21 a co TY tak sam pod kołderką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no pisze ze sie relaksuje... obudzilem sie o 13 i jakos mi sie wyjsc z wyra nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no pisze ze sie relaksuje... obudzilem sie o 13 i jakos mi sie wyjsc z wyra nie chce zaznaczam ze kolega nike21 poszedl spac wczoraj o 1400!! serwusik wsdzystkim po rejsie!! 19 sie widzimy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi