Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też spadam - do jutra Panowie

a kto jeszcze że mówisz "ja też" :mysli:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i właśnie z tym delikatnym operowaniem gazu jest ciekawie, bo szkoła ekonomicznej jazdy mówi, żeby rozpędzać się szybko, wciskając ok 3/4, dojść do założonej prędkości i z taką prędkością jechać. jak znajdę link to wrzucę. powiem tylko, że przy zmianach przy ok 2000-2500RPM z długim, powolnym rozpędzaniem się miałem 21 w mieście a teraz spokojnie utrzymuję 19,5 :decayed:

http://www.motonews.pl/skoda/news-2176-eco-driving-po-polsku.html

http://www.szkola-auto.pl/eco_hity_i_mity.php

http://www.szkola-auto.pl/eco_12_zlotych_zasad.php

odgrzeje troche temat sprzed paru godzin. w silnikach doladowanych, ekonomia jest wieksza przy dynamicznym przyspieszaniu, niz w wolnossacych.[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:17_________________________________________________

oczywiscie już nie mogę sie doczekac ,muszę byc :gwizdanie: :gwizdanie: :good:

nic nie chce mowic, ale powinines juz wyjezdzac... :cool1::decayed:

Opublikowano

czemu ma już wyjeżdżać :mysli: przez przemyśl ma jechać ? :gwizdanie:

Opublikowano

czemu ma już wyjeżdżać :mysli: przez przemyśl ma jechać ? :gwizdanie:

no ja jak sie nie moglem doczekac fajnego wyjazdu to zbieralem sie wczesniej duzo :D

Opublikowano

coś uciekli wszyscy :mysli:

Opublikowano

ja jestem ale szukam co z tym podswietleniem[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:31_________________________________________________Prezes uciekl wiec mi niepomoze

Opublikowano

ja jestem ale szukam co z tym podswietleniem

no się nie dziwie .... jak cos wpadnie mi do głowy od razu napiszę ...

Opublikowano

ja jestem ale szukam co z tym podswietleniem[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:31_________________________________________________Prezes uciekl wiec mi niepomoze

:cool1::mysli:

Opublikowano

ja jestem ale szukam co z tym podswietleniem

no się nie dziwie .... jak cos wpadnie mi do głowy od razu napiszę ...

mi sie wydaje ze to kwestia zmiany kabelkow w kostce iso tak samo jak prad po stacyjce czy nie to te musze zmienic sobie bo radio gra bez kluczyka a tak niechce

Opublikowano

przez moment Cie wywaliło :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:36_________________________________________________RNS E powinna grać bez zapłonu ....

Opublikowano

przez moment Cie wywaliło :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 23:36_________________________________________________RNS E powinna grać bez zapłonu ....

no mam tak teraz ale czemu bez zapłonu zapomne wylaczyc i co rano nie odpale

Opublikowano

ale wyłaczając silnik i wyjmując kluczyk RNS E gaśnie ...

Opublikowano

nie gra sobie caly czas dopiero gałeczke musze przytrzymac ale to jest pikus trzeba czerowny z zołtym zamienic o ile dobrze pamietam tak jest w kazdym radiu

Opublikowano

nawet jak będzie chodziło bez kluczyka i wyłączysz auto z pilota to po jakiejś niecałej minucie się samo wyłączy :good:

Opublikowano

to masz źle podłączone na bank /....[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 00:00_________________________________________________

nawet jak będzie chodziło bez kluczyka i wyłączysz auto z pilota to po jakiejś niecałej minucie się samo wyłączy :good:

dokładnie Wojtek ale już nie chciałem tego pisać bo podłączenie chyba nie teges ...

Opublikowano

to masz źle podłączone na bank /....[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 00:00_________________________________________________

dokładnie Wojtek ale już nie chciałem tego pisać bo podłączenie chyba nie teges ...

tego niesprawdzalem ale całkiem mozliwe ze cos popieprzylem elektryk zaden ze mnie :polew: dobrze ze nic niespłoneło :wallbash:

Opublikowano

nie gra sobie caly czas dopiero gałeczke musze przytrzymac ale to jest pikus trzeba czerowny z zołtym zamienic o ile dobrze pamietam tak jest w kazdym radiu

w RNS-E to idzie po CAN-ie. nic nie zamieniasz. czasami te wiazki z navi serwis, maja pomieszane kable. u mnie 2 byly zamienione

Opublikowano

w RNS-E to idzie po CAN-ie. nic nie zamieniasz. czasami te wiazki z navi serwis, maja pomieszane kable. u mnie 2 byly zamienione

ale ja jestem za cienki w uszach na zmiane tego Prezesie

Opublikowano

Hej Paniska :kox:

Musashi jak mnie pamięć nie myli to ktoś obiecał nam zdjęcia z wczorajszego spota :gwizdanie:

Opublikowano

tylko i wylacznie, jezeli bedzie prawidlowo podlaczone.

w przeciwnym wypadku, owszem navi przejdzie w tryb plytkiego uspienia, jednak po nocce probujac uruchomic silnik porzadnie sie zdziwisz :cool1: