Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

madas kable wzdłóż auta ciągnąłem

oooo kurde to już się nie mogę doczekać :kox: :kox: :kox: wezmę płytke dla Ciebie z muzą rasta :kox: :kox:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:19_________________________________________________vario te rs sa super[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:20_________________________________________________szkoda ze jutro jest moj ostatni spocik :( ,nastepny dopiero w lipcu :wallbash:

Opublikowano

A co wakacje masz blind ??? a RSy są fajne nie powiem :)[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:27_________________________________________________http://www.tein.co.jp/e/special/channel/index.html

Proponuję obejżeć pierwszy filmik o zawieszeniach TEIN i co tam widać ??? Leszek Kuzaj w oficjalnym filmie Teina - hihi, mam ten sam zawias co Kuzi :)

Opublikowano

Czesc wszystkim , vario-tech nie zamieszczaj takich linków ,bo moja B6 przestaje mi si podobac.

Opublikowano

Hmm zawsze można coś zmienić w B6 ew. zamienić na B7 :)

Opublikowano

vario teraz mam wakacje, musze wracac do pracy ;([br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:41_________________________________________________niestety bede w polsce dopiero w lipcu :confused4:

Opublikowano

Dobra, mam chwilową pauzę :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:19_________________________________________________vario te rs sa super[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:20_________________________________________________szkoda ze jutro jest moj ostatni spocik :( ,nastepny dopiero w lipcu :wallbash:

kurde szkoda ....do lipca dużo czasu :mysli:

Opublikowano

dobrywieczór, po całym dniu mordęgi wreszcie odpoczynek z piwkiem :>

Opublikowano

i jak przeprowadzka :)

Opublikowano

Witaj KUREDU :)

Opublikowano

jeszcze nie wszystko, dziś prawie cąły dzień sam wszystko woziłem bo Paula była na uczelni, więc w sumie z 7 kursów zrobiłem, jeszcze ze 2 jutro, poza tym dzien do bani - baba mi prawie rozwaliła auto - ledwo uciekłem, o mało gościa na BP nie pobiłem a na koniec dnia jakiś stary dziad dzwonił po policje że na chodniku się zatrzymałem, a chcialem sprzet z auta wyładować - MASAKRA

Opublikowano

No to wypij coś na uspokojenie - współczuję Bartas

Opublikowano

tzw. dzień pełen wrażeń :decayed: jutro będzie lepiej :good:

Opublikowano

Witaj KUREDU :)

a powitać Pana :hi:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:30_________________________________________________wiadomo ile osób jutro mnie wiecej bedzie??

Opublikowano

wiadomo ile osób jutro mnie wiecej bedzie??

chyba sporo, dużo ludzi się zapowiadało :cool1:

Opublikowano

siemka wszystkim :hi: :hi: ja melduje jutro swoja obecność :good: :good:[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 22:47_________________________________________________

jeszcze nie wszystko, dziś prawie cąły dzień sam wszystko woziłem bo Paula była na uczelni, więc w sumie z 7 kursów zrobiłem, jeszcze ze 2 jutro, poza tym dzien do bani - baba mi prawie rozwaliła auto - ledwo uciekłem, o mało gościa na BP nie pobiłem a na koniec dnia jakiś stary dziad dzwonił po policje że na chodniku się zatrzymałem, a chcialem sprzet z auta wyładować - MASAKRA

no to kiepski dzionek rzeczywiście :mysli::thumbdown:
Opublikowano

Nie licząc Ive i Azuni i Yelo to trochę A4ek się uzbiera :) + jedna Corsa pewnie