Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 sezonowy klubowicz a z łajby nie mozesz pisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 oooo widze że marynarza mamy wśród nas ....nie wiedziałem..pozdrawiam zatem!!! [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 18:07_________________________________________________właśnie meczyk oglądam i korzystam z przerwy Lech - legia póki co 0-0, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 nie o 14 tylko o 4... a poza tym to weekend jest chyba po to żeby odespać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 koniec meczu 0-0 Nike21 ładnie wracasz do domu .....ooo 4 rano !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no w końcu weekend... w tygodniu kończę wieczór o 12 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 12 ? ? w nocy mam rozumieć tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 tak... północ inaczej jakos nie lubie wczesnie chodzic spac, ale za to lubie dlugo sobie pospac tym bardziej w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Pestka jest przy samym przystanku PST i na 100% parking jest za free a jesli chodzi o ilosc miejsc to z pewnoscia zmiesci sie tam kilkadziesiac aut Ano jest za free .. poza tym nie wiedzieć czemu wszsycy chcą na górze parkować ... podobnie jest w Luboniu w Factory Outlet - spory podziemy parking , można wjechac, wyjść z auta i wejść do sklepu , bez zmoknięcia jak pada deszcz ... a przed sklepem ludzie sobie lakier dzrwiami obijają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 już jestem , idę coś wszamać bo zara mój program się zaczyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 już jestem , idę coś wszamać bo zara mój program się zaczyna... a co ogladasz ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 już jestem , idę coś wszamać bo zara mój program się zaczyna... no to dobrze że dojechałeś cały....a mandat jakiś wjechał? aaa smacznego tancerzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ...no jak co Marta Żmuda zaraz tańczy... 1 patrol policji na trasie-zero mandatów hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ...no jak co Marta Żmuda zaraz tańczy... 1 patrol policji na trasie-zero mandatów hyhyhy ooooo stary masz gust dla mnie bomba Marta żmuda-Trzebatowska is the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no jaha, ładniejszej laski na scenie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 no jaha, ładniejszej laski na scenie nie ma nie tylko na scenie ale i wśród aktorek a na świecie tylko moja żona i Wasze kobity są ładniejsze... [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 19:49_________________________________________________aaa jadę się bujnąć na miasto z małą ...lubi jazde nocą po mieście moja krew!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 noo to dobrze - ja odkąd mam CB nie place wcale... zresztą i tak nigdy nie płaciłem... zawsze sami ściągali z wypłaty hehehe a jeśli chodzi o Zmudę-Trzebiatowska to sam bym ja wziął na warsztat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Michał jak to na warsztat nie lepiej do kina albo do łó.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 sezonowy klubowicz a z łajby nie mozesz pisac? z tej niestety nie - nie mam neta online - tylko maila przez lacze satelitarne!! a przydalby sie jak nie wiem co - moze na kolejnej lajbie bedzie!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 oooo jest szuja morska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 oooo jest szuja morska no, chce sie na BuM forum zapisac [br]Dopisany: 05 Październik 2008, 21:35_________________________________________________ Pestka jest przy samym przystanku PST i na 100% parking jest za free a jesli chodzi o ilosc miejsc to z pewnoscia zmiesci sie tam kilkadziesiac aut Ano jest za free .. poza tym nie wiedzieć czemu wszsycy chcą na górze parkować ... podobnie jest w Luboniu w Factory Outlet - spory podziemy parking , można wjechac, wyjść z auta i wejść do sklepu , bez zmoknięcia jak pada deszcz ... a przed sklepem ludzie sobie lakier dzrwiami obijają ... e to moze lepiej w luboniu super dojazd, gdyby ktos potrzebowal logi - autobahn niedaleko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi