Pepin Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Pepin coś skorpiona Ci rozmazuje troche go zmniejszyłem .. jeszcze muszę tabelkę w html-u zrobić żeby było obok podpisu ...
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a propos felg - jak myślicie czy te jako letnie będą pasiły do mojej niuni?
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas Ty mówiłeś że na zlot jedziesz z kolegą a na liście jesteś sam?
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas Ty mówiłeś że na zlot jedziesz z kolegą a na liście jesteś sam? tak, jade sam..
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adaś aleś mnie wystraszył, aż musiałem sprawdzić na fotkach jakie fele rzeczywiście masz...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas Ty mówiłeś że na zlot jedziesz z kolegą a na liście jesteś sam? tak, jade sam.. Aaa.... a już myślałem ze jakiś męski romans tam będzie :polew:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adaś aleś mnie wystraszył, aż musiałem sprawdzić na fotkach jakie fele rzeczywiście masz... te co wkleiles mam na lato, w niedziele bylem na zimowych.. ani sie waz kupowac te co wkleiles
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas Ty mówiłeś że na zlot jedziesz z kolegą a na liście jesteś sam? tak, jade sam.. Aaa.... a już myślałem ze jakiś męski romans tam będzie :polew: wlasnie przez takie glupie zarty jade sam :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Nie pozabijajcie się Do B6 nie pasują tak jak i do B7 Bart-S bierz wzór starej RS4ki takie jak ma malik wklejone jako drugie, kumpel ma na S4B6 Avant w 18" i czadowo wygląda
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas Ty mówiłeś że na zlot jedziesz z kolegą a na liście jesteś sam? tak, jade sam.. Aaa.... a już myślałem ze jakiś męski romans tam będzie :polew: wlasnie przez takie glupie zarty jade sam :gwizdanie: nie przejmuj sie przecież Musashi Ci mówił że jesteśmy tolerancyjni :polew:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dostal ktos z Was kiedys mandat za utrudnianie ruchu pieszych ? 100 zl i 1 punkt Mi dzisiaj dali
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bart-S no nie rob sobie jaj ja takie mam to może całe A4-klub WLKP sobie takie kupi
Bart-S Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Spoko Adaś, żartuję - nie mam zamiaru dublować... Hmm no to może "chruściki"? Vario - możesz dac linka do "malikowego"?
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dostal ktos z Was kiedys mandat za utrudnianie ruchu pieszych ? 100 zl i 1 punkt Mi dzisiaj dali ja mam tylko za prędkość :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bart-S o te "nozyce" mozesz brac, Ja sie kiedys na nie napalalem, ale przeszlo mi na te moje
variocustoms Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_zmiana_felunku-t68714.0.html;topicseen
Rekomendowane odpowiedzi