Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić a co Ciebie to .... nie obijać się
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić a co Ciebie to .... nie obijać się a wiesz że moje (nasze) zaległości są przez Ciebie?
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić a co Ciebie to .... nie obijać się a wiesz że moje (nasze) zaległości są przez Ciebie? taaa weź się
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Z tymi mejlami nic nie kumam ja dostaje kopie na swój ????????????????????? zawsze dostajesz kopie swojego
fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić młody na zegarku albo na komórce
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić a co Ciebie to .... nie obijać się a wiesz że moje (nasze) zaległości są przez Ciebie? taaa weź się bez nerw... tylko powiedz gdzie to sprawdzić
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 A ja mam sugestie do Ive lub Prezesa: moznaby zmienic tytuł wątku z: "Spot Poznański...." na "SPOT POZNAŃSKI..." tak jakos rachitycznie wyglądamy w statach... wydaje mi sie ze Musashi moze to zrobic :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić młody na zegarku albo na komórce nie chodzi o godzinę :tongue4:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas zerknij... na ogolnopolskim w watku dot. Bukowiny tez mam dac info?
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nie mogiem :gwizdanie: :gwizdanie: :prosi:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić młody na zegarku albo na komórce :polew:
fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić młody na zegarku albo na komórce nie chodzi o godzinę :tongue4: a już myślałem że adaś jest na czasie letnim :decayed:
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 dopiero 22 :gwizdanie a gdzie to sprawdzić a co Ciebie to .... nie obijać się a wiesz że moje (nasze) zaległości są przez Ciebie? taaa weź się bez nerw... tylko powiedz gdzie to sprawdzić http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas zerknij... na ogolnopolskim w watku dot. Bukowiny tez mam dac info? raczej niepotrzebne bo to info tylko dla grupy wlkp. dla tych którzy z poznania jadą
kamosor Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Z tymi mejlami nic nie kumam ja dostaje kopie na swój ????????????????????? zawsze dostajesz kopie swojego Za każdym razem
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dobry wieczór i dobranoc chyba a czemu tak [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:58_________________________________________________ Z tymi mejlami nic nie kumam ja dostaje kopie na swój ????????????????????? zawsze dostajesz kopie swojego Za każdym razem ja naprawdę nic nie dostałem ....
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats :shocked:
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=stats :shocked: nie zaskoczył Ci co ??
Rekomendowane odpowiedzi