Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę,ze glosowanko w sprawie godziny wyjazdu doszło..... drakońska godzina przoduje,ale im wcześniej tym lepiej :good:

wcześniej zaczniemy pić :wink4: :gwizdanie:

ja juz głos oddałem :good: :good: :good: :good: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:55_________________________________________________

Nike a ty co zabierasz cały sklep monopolowy ze sobą widze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

jak w Bukowinie cały alkohol już będzie wyprzedany to przynajmniej będziemy mieli do kogo sie zwrócić :kox:

a co Ty justyna nie zdążymy bo wszystko już wychlipie :polew: :polew: :polew::wink4:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widzę,ze glosowanko w sprawie godziny wyjazdu doszło..... drakońska godzina przoduje,ale im wcześniej tym lepiej :good:

oj oj... alkoholiczka :gwizdanie: :kox::naughty:

zazdrośnik :tongue4: :tongue4: :tongue4: bo co niektórzy juz w trasie mogą popijać -herbatkę z prądem :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Jak za wcześnie wybierzecie, to dołączymy w Cz-wie, a jak normalną w miarę porę, to pogonimy do Modły :) Jak zostawiamy młoda, to przecież nie o 4 :rolleyes: Chyba, że oddamy ją w czwartek i będziemy mieli wolny wieczór :naughty:

no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:57_________________________________________________

oj oj... alkoholiczka :gwizdanie: :kox::naughty:

zazdrośnik :tongue4: :tongue4: :tongue4: bo co niektórzy juz w trasie mogą popijać -herbatkę z prądem :kox: :kox: :kox:

a Ty nie prowadzisz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Nike a ty co zabierasz cały sklep monopolowy ze sobą widze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

niee... niezbedny zestaw jednoosobowy :naughty:

Opublikowano

nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc :polew:

Opublikowano

nike ale u Mnie zamowienia to tylko z wodka, bo jakbym mial piwo wiezc, to bym musial chyba busa wziasc :polew:

trzeba było AVANTA kupić :polew:

Opublikowano

nie nie, nigdy :naughty: :naughty:

dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:01_________________________________________________kazdy kocha swoje :kox: :kox: :decayed: :decayed:

Opublikowano

dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie:

dokaldnie :good:

to piwko kupie w makro :gwizdanie:

Opublikowano

nie nie, nigdy :naughty: :naughty:

dla mnie tylko sedany istnieja :gwizdanie:

dla mnie jedyny istniejący sedan to A8 (bo kombi nie robią :polew: :polew: :polew: )

Opublikowano

a za flaszki sie rozliczymy na miejscu

Opublikowano

Jak za wcześnie wybierzecie, to dołączymy w Cz-wie, a jak normalną w miarę porę, to pogonimy do Modły :) Jak zostawiamy młoda, to przecież nie o 4 :rolleyes: Chyba, że oddamy ją w czwartek i będziemy mieli wolny wieczór :naughty:

no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: :polew: :polew:

No to nie wiem czy nie zaśpimy :gwizdanie:

Opublikowano

a za flaszki sie rozliczymy na miejscu

sie rozumie :naughty:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:04_________________________________________________ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:

Opublikowano

no widzisz i wszystko zaplanowane :polew: :polew: :polew:

No to nie wiem czy nie zaśpimy :gwizdanie:

byle by wam sie za bardzo nie spodobało i żebyście cały weekend nie ugrząsneli :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:[/b]

ja sobie w poznaniu kupię bo nie chce Cie fatygować,a sam jeszcze nie wiem co wezmą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________

dobra teraz na serio ide sie glebnac ciao :hi:

podpuszczasz jak młodzik :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:

Nie wszystko od razu, na spokojnie trzeba :)
Opublikowano

Czesc Tetis czesc Wentyl

dobry.... :hi:

Opublikowano

ktos jeszcze chetny na jakas wodke ? :gwizdanie:[/b]

ja sobie w poznaniu kupię bo nie chce Cie fatygować,a sam jeszcze nie wiem co wezmą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:06_________________________________________________

dobra teraz na serio ide sie glebnac ciao :hi:

podpuszczasz jak młodzik :polew: :polew: :polew:

jak fatygowac, ja to robie z najwieksza przyjemnoscia :kox:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:07_________________________________________________Maciek pisz w kazdej chwili jakbys sie namyslil, ceny ekstra dla Was :gwizdanie:

Opublikowano

Maciek pisz w kazdej chwili jakbys sie namyslil, ceny ekstra dla Was :gwizdanie

to dam Ci znać ale naprawdę jeszcze nie wiem... :mysli: :mysli: :mysli: