puertoss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 jutro z rana wycinka kat-ów i idą strumienice
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jutro z rana wycinka kat-ów i idą strumienice A na co ci strumienica to nie daje mocy ani nie poprawia w jakis sposób osiagów, lepiej normalna rure wspawać o tym samym Fi co reszta wydechu
mrogal Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jutro z rana wycinka kat-ów i idą strumienice A na co ci strumienica to nie daje mocy ani nie poprawia w jakis sposób osiagów, lepiej normalna rure wspawać o tym samym Fi co reszta wydechu A-NIE-MOWILEM :polew:
puertoss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 jutro z rana wycinka kat-ów i idą strumienice A na co ci strumienica to nie daje mocy ani nie poprawia w jakis sposób osiagów, lepiej normalna rure wspawać o tym samym Fi co reszta wydechu nie jedna a dwie :gwizdanie: a jakoś tak się umówiłem na strumienice zamiast kat-ów :naughty:
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jutro z rana wycinka kat-ów i idą strumienice A na co ci strumienica to nie daje mocy ani nie poprawia w jakis sposób osiagów, lepiej normalna rure wspawać o tym samym Fi co reszta wydechu nie jedna a dwie :gwizdanie: a jakoś tak się umówiłem na strumienice zamiast kat-ów :naughty: ogólnie jak zapytasz o strumienice na forum to do staniesz odpowiedx typu strumienica to ZŁO
puertoss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 a czemu zło??? co z nimi jest nie tak??? coś powodują???[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 17:39_________________________________________________?
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 niewiem ogólnie na forum krazy opinia ze strumienica zaburza prace turbawki i przyspiesza jej zgon, ale ile w tym prawdy czy to mity niewiem, w diagnostycznym można wyczytać co pewien czas o tym kazdyy poleca wspawać zwykłą rure zamiast kata
Armi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jeśli tuner mówi, że strumiennica w silniku turbodoładowanym jest be to jest be W wolnossaku czemu nie :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 poczytał poczytał i będą rurki zamiast kat-ów :gwizdanie: marewel patrzaj... ło taki oooo :gwizdanie: [br]
mrogal Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 poczytał poczytał i będą rurki zamiast kat-ów :gwizdanie: widzisz wujek, mowilem Ci sluchaj starszych kolegow zaplac im za robote a katy sprzedaj Zadzwon jutro do Marcina niech Ci da namiary na skupca, chyba ze solar ma
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 zmiana barw będzie black mat (jakość telefoniczna :gwizdanie:) wstępne czyszczenie: w międzyczasie było dogłębne czyszczenie i zmatowienie.... podkładowo: baza: jeszcze tylko bezbarwny i pozamiatane :>
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 marewel patrzaj... ło taki oooo :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 09:03_________________________________________________zmiana barw będzie black mat wstępne czyszczenie: podkładowo: cdn..... tfardy jestes w rudy fele pomalowac fju fju :gwizdanie: :gwizdanie: dzis bylem po towar od razu wiedzial gdzie siegac :polew:
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 a idź w chaj ile się ich oczyściłem z tego asfaltu i pozostałości z ciężarków... ale najgorsze już za mną... teraz plan od środka podkładowo i idzie baza a później już tylko lakierek
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 a idź w chaj ile się ich oczyściłem z tego asfaltu i pozostałości z ciężarków... ale najgorsze już za mną... teraz plan od środka podkładowo i idzie baza a później już tylko lakierek :good: rezacz pelnom gebom :oklaski: :oklaski: :oklaski: kiedy zapraszasz na wionek?
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 sie człowiek uczy... a jak dopadne kolanka fi60 to w sobote katy wylatują
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 sie człowiek uczy... a jak dopadne kolanka fi60 to w sobote katy wylatują aha to jeszcze nia ciales a gdzie kolanka bedziesz nabywal? Zone linoleum nie zafajdaj :>
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 już rozesłałem tu i tam chęć posiadania takowych kolaneczek... ale narazie cisza ;( potrza mi jakiegoś wydecha do pociecia np. ze szrota od jakiego spryciarza czy lt35 one mają fi60 albo dawaj jakiś namiar gdzie takie rzeczy są??? Zone linoleum czyste jak łza :tongue4:
mrogal Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 już rozesłałem tu i tam chęć posiadania takowych kolaneczek... ale narazie cisza ;( potrza mi jakiegoś wydecha do pociecia np. ze szrota od jakiego spryciarza czy lt35 one mają fi60 albo dawaj jakiś namiar gdzie takie rzeczy są??? Zone linoleum czyste jak łza :tongue4: ekhm ekhm u mnie dwa wydechy w garazu leza jeden od vectry 2.0 drugi od xsary 1,4 reflektujesz Pan?
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 już rozesłałem tu i tam chęć posiadania takowych kolaneczek... ale narazie cisza ;( potrza mi jakiegoś wydecha do pociecia np. ze szrota od jakiego spryciarza czy lt35 one mają fi60 albo dawaj jakiś namiar gdzie takie rzeczy są??? Zone linoleum czyste jak łza :tongue4: ekhm ekhm u mnie dwa wydechy w garazu leza jeden od vectry 2.0 drugi od xsary 1,4 reflektujesz Pan? kutwa to wszystko to fi55-50 a ja mam niestety średnice jak w busie :polew:
_Solar_ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 zmiana barw będzie black mat wstępne czyszczenie: yebany Jedynka ta co stoi za felga bedziesz malował kólka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi