Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKN] black Q!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na postoju to gwizdze, ale podczas jazdy ja nie słysze :gwizdanie:

chodzi o na postoju z tlumika slychac

Opublikowano

Na postoju to gwizdze, ale podczas jazdy ja nie słysze :gwizdanie:

chodzi o na postoju z tlumika slychac

u mnie też zaczął gwizdać jak wywaliłem tylko końcowy tłumik :gwizdanie: teraz czekam tylko żeby cały przelot zrobić :decayed:

Opublikowano

no to moze Dual FMIC :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor :kox:

59308057.jpg

:slina: hmmm nieźle to wyglada :mysli: może by sobie trzasnął :naughty:

w a6 jest takie coś pomiedzy klimą a wodną tylko czy mi się zmieści bez żadnego ciecia?! pasa i takie tam... :mysli:

1370830272.jpg

Grubość [mm]: 25

Szerokość [mm]: 412

Wysokość [mm]: 660

Dolot - śr. [mm]: 55

Wylot - śr. [mm]: 55

Opublikowano

no to moze Dual FMIC :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 21:50_________________________________________________albo taki jak Igor :kox:

59308057.jpg

w a6 jest takie coś pomiedzy klimą a wodną tylko czy mi się zmieści bez żadnego ciecia?! pasa i takie tam... :mysli:

1370830272.jpg

ale to je IC? :blink:

Opublikowano

59308057.jpg

1370830272.jpg

skoro znasz wymiary to, najlpiej byłoby pomierzyć samemu :wink4:, wtedy bedziesz wiedział co i jak :good:

Opublikowano

moja chłodnica wody ma takie wymiary:

Długość [mm]: 630

Szerokość [mm]: 397

Głębokość [mm]: 36

Opublikowano

wymiary chłodnic nic Ci nie dadzą musisz zobaczyc czy w ogóle masz miejsce przy tych chłodnicach, na forum jeszcze nie widziałem B5 2,5 z FMIC wiec przecierasz szlaki :naughty:

Opublikowano

wbijaj do solar monster garaż to sie zaraz pomierzy :naughty:

Opublikowano

martwi mnie szerokość czy wejdzie

mrogal to jest IC centralny z A6 i tam jest ori pomiedzy chłodnicami :przebiegly:

Opublikowano

wymiary chłodnic nic Ci nie dadzą musisz zobaczyc czy w ogóle masz miejsce przy tych chłodnicach, na forum jeszcze nie widziałem B5 2,5 z FMIC wiec przecierasz szlaki :naughty:

na ostro sie bedzie krecic w CHM :decayed:

Opublikowano

na ostro sie bedzie krecic w CHM :decayed:

Niebawem w tym lubelskim to wszystkie bedą jeżdzić porezane :kox: serii nie znajdziesz :polew: :polew:

A sorrry :embarrassed: Rafalekx no tak :bag:

Opublikowano

Niebawem w tym lubelskim to wszystkie bedą jeżdzić porezane :kox: serii nie znajdziesz :polew: :polew:

A sorrry :embarrassed: Rafalekx no tak :bag:

ale szczeka najgłośniej :tongue4::wink4::polew:

Opublikowano

Panie a jak tam głosnosc po zrobieniu tego przelotu :mysli:

co do dźwięku nie odczułem różnicy... tylko turbo jak nie było słychać na wolnych to teraz już tak :naughty: ale tak dyskretnie...

a w A6 wygląda to jakoś tak jak jest wszystko razem :przebiegly:

13535829382.jpg

tylko kuźwa czy mi miejsca starczy... oby :>[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:34_________________________________________________cały czas mi sie wydaje że powinna się zmieścić :naughty:

bo niby wodna w A6 ma takie wymiary:

Grubość [mm]: 26

Szerokość [mm]: 448,5

Wysokość [mm]: 631

Opublikowano

mnie zastanawiają dwie rzeczy... co Ci po tak cieńkim coolerze? i czemu ma ten mod służyć? :)

Opublikowano

mnie zastanawiają dwie rzeczy... co Ci po tak cieńkim coolerze? i czemu ma ten mod służyć? :)

to nie chodzi wujek o cienkość tylko wydajnośc cieplną, a tą trza by przeliczyc :mysli:

Opublikowano

nie wiem ale moim zdaniem nie zrobi wcale większej roboty niż dual smic montowane w 2.5 :hi:

Opublikowano

wydawało mi się że powinno poprawić skoro jest od 180 konnej i jest centralnie a nie w dziurach wersji a na ok. tyle mierze sie na programik i oby dało rade wiecej wycisnąć :naughty:

Opublikowano

samym coolerem nic tu więcej nie ugrasz raczej... niestety silnik nie jest podatny na modyfikacje choć jak wiemy nie ma rzeczy nie do zrobienia :wink4:

Opublikowano

wypadało by ten cooler pierwszy wstawić ale obawiam sie ze tam nie ma miejsca i druga sprawa wyjscia tego coolera są lekko mówiąc w kujowych miejscach, moze to nie przejsc z dolotem do niego :gwizdanie:

Opublikowano

to że są w ujowych miejscach to jeszcze pół biedy.. ale to przecież plastik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...