Thom4s Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Jakie wymiary coolera i samego rdzenia?
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 z tego co pamietam to 650x170x65 ,konsultowalismy te wymiary z Rogalottim i stwierdzil ze spokojnie wystarcza[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 18:53_________________________________________________ moim zdaniem najważniejsze są chęci zrobienia czegokolwiek. gratulacje. dzieki jak na warszawe to cena dobra, jaka cena collera bo chyba on najdrozszy z calej imprezy naprawde nie znam ceny samego coolera, zgodzilem cene za robote,zamowilem u Pawła robote z materialem i nie rozliczalem go z nich
PIXI Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Gratki i szacun Widziałem live :kox: już się nie mogę doczekać jak to zestroisz u nadwornego mistrza
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Gratki i szacun Widziałem live :kox: już się nie mogę doczekać jak to zestroisz u nadwornego mistrza ja tez
PIXI Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 wszystko mnie wyszlo od turbiny do kolektora 1650pln Prawde mowiac - drogo. Mozna duuuzo taniej to zrobic Wezmę kredyt , bo wydaje mi się że to robota profi :>
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 wszystko mnie wyszlo od turbiny do kolektora 1650pln Prawde mowiac - drogo. Mozna duuuzo taniej to zrobic Wezmę kredyt , bo wydaje mi się że to robota profi :> moze poczekaj az ktos wrzuci jakies tansze namiary,moze nie warto przeplacac? ja sie nie targowalem bo i tak nie mam na co kasy wydawac :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Co do tańszych opcji to oczywiscie zakłady z dala od duzych miast, tam naprawde idzie taniej zrobić, a jakość wcale nie bedzie odbiegać ale to chyba normalne że w wawie jest drogo nie tylko pod względem robienia FMIC ale choćby prostych napraw, jedynie co moze być równe cenowo to pozyskanie materiałów, a najtaniej to juz samemu robić, tyle ze wtedy dochodzi własnie organizacja pracy, tu cos kupic tam pojechać itd Też można kupić gotowca od Bakusia Kokos wrzuć fotke jak to sie prezentuje ze zderzakiem
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Co do tańszych opcji to oczywiscie zakłady z dala od duzych miast, tam naprawde idzie taniej zrobić, a jakość wcale nie bedzie odbiegać ale to chyba normalne że w wawie jest drogo nie tylko pod względem robienia FMIC ale choćby prostych napraw, jedynie co moze być równe cenowo to pozyskanie materiałów, a najtaniej to juz samemu robić, tyle ze wtedy dochodzi własnie organizacja pracy, tu cos kupic tam pojechać itd Też można kupić gotowca od Bakusia Kokos wrzuć fotke jak to sie prezentuje ze zderzakiem nie mam w tej chwili fotki na ktorej bedzie cos widac przez kratke zderzaka
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 A w ogóle kratki i zderzak musiałes podcinać od wewnątrz
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 A w ogóle kratki i zderzak musiałes podcinać od wewnątrz nie,przyciety jest minimalnie dół belki
TFSI_fan Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 (robil w weekendy,bo ja w tygodniu musze miec auto) i przyjechal mi prawie pod dom z calym sprzetem(bo byla taka mozliwosc) zebym nie musial dymac przez cala warszawe do niego jak możesz i on jest chetny do takiej roboty to daj mi namiar na priv, wielkie dzieki
miro_x Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Kokos ile przycinałeś belkę bo ja mam podobny coller i musiałem ciachnąć na rogach jakies 7x2 cm. Wyszło mnie to wszystko po taniości ale robiłem sam i nie jest to takie profi jak u Ciebie. Dobra robota wg mnie w dobrej cenie. Plus jeszcze wstawienie turbo. Mamy taki sam setup ciekawe jak wyjdą programy.
kokos Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Kokos ile przycinałeś belkę bo ja mam podobny coller i musiałem ciachnąć na rogach jakies 7x2 cm. Wyszło mnie to wszystko po taniości ale robiłem sam i nie jest to takie profi jak u Ciebie. Dobra robota wg mnie w dobrej cenie. Plus jeszcze wstawienie turbo. Mamy taki sam setup ciekawe jak wyjdą programy. no mniej wiecej podobnie,tylko dla pewnosci ucielismy troszke na zapas zeby nic nie mialo prawa obierac,taka rowna linia ze na srodku zderzaka praktycznie zero ciecia,ja sie po weekendzie bede staral umawiac na program i sie okaze,pzdr
miro_x Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Ja tez po weekendzie dzwonię się umawiać. Mi trochę wyjścia z icka wyszły za nisko ale i tak zasłonię wszystko kratkami także się nie przejmuje.
Flyer Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 a widzisz ziom... nie wiedzialem, ze cooler jest w cenie + wykonawca przyjechal do Ciebie do domu - czyli miales usluge de luxe w takim razie - cena normalna + wygoda. kawalek od wawy mozna zrobic taki cooler za 900-1200PLN. Tylko do tego trzeba doliczyc czas + paliwo.
yanosho Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Flyer możesz podać na pw ten namiar kokos zapodasz jakieś foto jak to się Ci schowało w zderzaku
kokos Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 http://sport-tig.blogspot.com/ tu powinienes znalezc a jutro powinny jeszcze dojsc jakies fotki tylko musze je wyslac do Pawla
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Niech poprawia tam kod silnika na AVF bo jest AVS
kokos Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Niech poprawia tam kod silnika na AVF bo jest AVS juz mu powiedzialem,za jakies dwie godziny bedzie ok,
Rekomendowane odpowiedzi