Dev Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 prawidłowo jest: wlot z boku, wyjście dołem tak masz zamontowane czy bedziesz miał ? bo nie qumam, tak napisałeś jakoś dziwnie
kandrzej Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Tak właśnie mam zamontowane. Wlot z boku a wyjście dołem. Czy w trybie awaryjnym jest max doładowanie? Czytałem w postach na forum że błąd 561 /mul.../ powoduje wprowadzenie trybu awaryjnego. Może tutaj tkwi problem.
Dev Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 czyli masz dobrze zamontowane, sprawdz caly dolot,
domjenick Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Czy w trybie awaryjnym jest max doładowanie? nie-max 0,3 bara
kandrzej Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 Dzięki za pomoc. Były błędy 2x 561 /00561 Mixture Adaptation 12-00-Adaptation Limit (Mul) Exceeded 00561 - Mixture Adaptation 15-10 - Adaptation Limit (Add) Not Reached - Intermittent po ich usunięciu doładowanie max wróciło . Może to zbieg okoliczności ale będę monitorował to. Jestem umówiony z gazownikami na korekcję mapy lpg. Podejrzewam, że te błędy to wina lpg. Pozdrawiam
e2rdd23 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 koledzy przeczytalem ten cały temat i mam pytanie czy jest możliwość wyjaśnienia co to jest DV jak to wyglada i gdzie to sie znajduje?? Bo mam podobny problem jak wy. tylko nie bardzo wiem co to właśnie jesat z góry dzieki
Dev Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 :szukaj: :szukaj: Kolego wystarczy uzyc szukajki DV - Dump Valve, zawor upustowy wyglada jak grzybek. Od dolu ma wyjscie z boku wejscie, z gory cienki przewod gora przychodzi podcisnienie ktore uruchamia tloczek wewnatrz znajdziesz go poprzez cienki wezyk ktory wychodzi z boku kolektora ssacego
e2rdd23 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 dzieki serdeczne zagłębiłem sie w różne tematy iuz wiem co to DV i n75 ale za nic nie moge znaleść co to dw czy wd?? wiem tez jak to posprawdzac i wyczyścić jeszcze tylko jak byście mi napisali o tym ostatnim. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi