Buba Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Moga tez byc od 2.4 trzeba myslec przyszlosciowo
Buba Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 2.4 i 2.8 to prawie to samo kanaly sa takie same chyba w 2.8 sa wieksze
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 2.4 i 2.8 to prawie to samo kanaly sa takie same chyba w 2.8 sa wieksze kanały w 2.8 są większe niż w 2.7BiT tak w ogóle, taki sedanik to moje następne auto [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 11:45_________________________________________________nawet u Nikolasa założyli głowice z 2.8 (ACK)
Buba Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 SID tez ma z 2.8, ciekawe wlasnie jak jest z 2.4
Pucek Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 SID tez ma z 2.8, ciekawe wlasnie jak jest z 2.4 sprawdź w Etce po numerach jak się ma głowica z 2.8 do 2.4 i 2.7 :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 U Nikolasa zalozyli z 2.8, to te z 2.7 byly juz slabe. SID ma caly blok 2.8 z glowicami. 2.4 mial w planach zakladac aw69...[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 14:04_________________________________________________Na sportaudi.pl Adam napisal, ze ma lewa glowice do S4 za 300PLN
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Czas na mały UP bo w ostatnim czasie się troche zmieniło Do autka wleciał bixenon z środkami na czarno: Konsola 2din - na razie brak radia więc mała prowizorka z panelem od symphony Wyleciał carbon ;( bo od strony kierowcy był pęknięty i na razie wleciały listwy pomalowane w kolorze kremowym Wleciała nowa kiera od Esy, moja była troche zniszczona więc zakupiłem nową Zderzak i Grill z ramką w czarnym macie od RS4 - zderzak jeszcze nie do końca wpasowany ale na dniach się pewnie go ogarnie Wywalona wkładka i znaczki z tylnej klapy oraz nowe lampki LED na tył - wieczorem w/g mnie wyglądają rewelacyjne świeci góra i dól no i odmładzają troche bude. Na dniach wkońcu może uda się pospawać wydech. To by było na tą chwile chyba wszystko więcej będzie wkrótce :>
egon47 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ładne auto chyba duza paczka od Nosba wpadla
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 skąd masz lampiony przednie ??? Lampy od Nosba Ładne auto chyba duza paczka od Nosba wpadla No mało tego nie było
pablo_9 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No auto robi wrażenie...jak dla mnie na plus na pewno kolor, sedan no i odległość od serwisu (100m) minus za wywalenie karbonów (rozumiem, że te listwy to tymczasowo?!)
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Te listwy pewnie do końca roku zostaną. Póżniej poszukam carbonów ale w lepszym stanie niz te co miałem. Na tych listwach środek nie wygląda źle , rozjaśniaja troche wnętrze
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ładne auto ale te boczki w drzwiach na większe głośniki są ochydne
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 W planach jest zmiana tych boczków, nawet głośniki już z nich wy******m. Obecnie poszukuje normalnych od BOSE, ale nigdzie nie widze. Jakby komuś się rzuciły w oczy to niech mi da znać
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 W planach jest zmiana tych boczków, nawet głośniki już z nich wy******m. Obecnie poszukuje normalnych od BOSE, ale nigdzie nie widze. Jakby komuś się rzuciły w oczy to niech mi da znać Krycha ostanio miał komplet bose ja sam szukam jednego i ciężka sprawa
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Wiem, że miał ale nie chciał sprzedać samych boczków bo się Daniel pytał z tego co pamiętam.
plastuch Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Jedno wyrezane b5 opuściło świętokrzyskie ale przybyło nowe Mody jak najbardziej na + Pewnie jak Cie kiedyś spotkam na drodze to wezme Cię za Danielka bo auto prawie bliźniak
kamulator Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Jedno wyrezane b5 opuściło świętokrzyskie ale przybyło nowe Mody jak najbardziej na + Pewnie jak Cie kiedyś spotkam na drodze to wezme Cię za Danielka bo auto prawie bliźniak Wczoraj o tym mówił, że teraz pewnie będą mnie mylić z nim przez jakiś czas, bo z wyglądu prawie to samo
Rekomendowane odpowiedzi