Opublikowano 16 Marca 20206 l Witajcie, To i ja dorzucę dwa grosze. Z nowszych mistrzostwo i artyzm : "Młody Papież" i "Nowy Papież" reż. Paolo Sorentino. Całkiem interesujący i porządnie zrobiony: "Mesjasz". No i jakby ktoś nie widział klasyka: "House of Cards" i oczywiście "Breaking Bad". Pozdrawiam ?
Opublikowano 18 Marca 20206 l Westwordl sezon 3 już jest - scenografia to jest po prostu kosmos. W piątek na Netflixie pojawi się krótki serialThe English Game - W sześcioodcinkowym serialu obejrzymy kulisy powstawania najpopularniejszego sportu na świecie oczami ludzi, którzy nie zważając na żadne podziały, nie tylko uczynili z piłki nożnej sport narodowy, ale i na zawsze odmienili Anglię. dla fanów piłki pozycja obowiązkowa
Opublikowano 7 Kwietnia 20206 l W dniu 5.04.2020 o 19:51, Dev napisał: dzisiaj wieczorem zacznę "ćwiczyć" Dom z papieru na Netflixie i jak wciągnęło?
Opublikowano 7 Kwietnia 20206 l Ja już 5 odcinków. Wciągnęło jak poprzednie sezony, jednakże w sezonie 4 jakby więcej "akcji", chaosu
Opublikowano 7 Kwietnia 20206 l Dom z papieru mega, jeden z najlepszych seriali jakie obejrzałem oprócz chłopaków z baraków
Opublikowano 8 Kwietnia 20206 l W dniu 7.04.2020 o 15:09, Olgierd93 napisał: Dom z papieru mega, jeden z najlepszych seriali jakie obejrzałem oprócz chłopaków z baraków obejrzałem na siłe pierwszy sezon "Domu z papieru" porażka, zmarnowany czas
Opublikowano 9 Kwietnia 20206 l W dniu 16.03.2020 o 15:22, Olgierd93 napisał: Stranger things, chłopaki z baraków ^^ Proponuję zrobić sobie maraton Chłopaków z Baraków - pogląd na życie zmienia się diametralnie
Opublikowano 9 Kwietnia 20206 l 9 godzin temu, Dev napisał: obejrzałem na siłe pierwszy sezon "Domu z papieru" porażka, zmarnowany czas poddałem sie na IV odcinku nie wiem co w nim ludzie widzą
Opublikowano 9 Kwietnia 20206 l Siema, słyszałem już kilka negatywnych opinii o Domu z papieru i nawet nie próbowałem tego odpalać. Ja ze swojej strony polecam Jericho: Do innego spojrzenia na Świat mój ulubiony Wilfred: A na poprawę humory, polecam lekki i przyjemny Brooklyn 9-9:
Opublikowano 10 Kwietnia 20206 l W dniu 9.04.2020 o 08:49, Kamyk napisał: poddałem sie na IV odcinku nie wiem co w nim ludzie widzą Od 2 sezonu będzie lepiej
Opublikowano 24 Kwietnia 20206 l Od siebie polecę: Tematyka świetnie pasuje do obecnej sytuacji na świecie i daje do myślenia. Utopia Berlińskie psy
Opublikowano 10 Czerwca 20206 l White Lines - twórców Domu z Papieru - całkiem inna tematyka ale od siebie polecam
Opublikowano 13 Lipca 20206 l dopiero nadrobiłem Ostre przedmioty - dostępne w HBO GO. Zdecydowanie polecam, jeden z lepszych seriali jaki widziałem ostatnio.
Opublikowano 19 Lipca 20206 l Zerknijcie Ozark i Billions. Odbywa znakomicie zrobione. Aktorstwo najwyższej próby. Genialnie budowana atmosfera, zwroty akcji. Łączą cechy różnych gatunków: thriller, kryminał, sensacja. Poruszają tematykę wątpliwej działalności korporacji finansowych, rynków giełdowych, polityki itp. Oczywiście nie brakuje wątków obyczajowych , trudnych relacji itp. Świetne?