tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Już prawie maj. Przyjedziesz w ten piątek??
wuju Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Już prawie maj. Przyjedziesz w ten piątek?? może jak napiszę dziś podanie, to mnie puści
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 może jak napiszę dziś podanie, to mnie puści No to pisz i szykuj furę na piątek.
Armi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja to nawet nic nie pisze wyglądaja KOX :kox: szkoda ze ja nie lubie BMW bo sam bym miał E30 ja też kiedyś nie lubiłem i nienawidziłem wręcz białych e30 Wuju, kiedy sie pokażesz, ???? mam tu tez kilku bmw maniaków :gwizdanie:?? jakoś w maju się postaram [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 08:37_________________________________________________ :gwizdanie: Znam to miejsce
wuju Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Znam to miejsce [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:37_________________________________________________wreszcie doszedłem czemu tak ciężko przychodzi mi sprawne kręcenie momo i zakładanie kontr podniosłem fotel kierowcy po raz kolejny nie dość że teraz dużo sprawniej obraca się kierowniczką to dźwignia od szyny nie leży na dywanie i blokuje się tak jak powinna a nie jak do tej pory z minimalnym ale jakże irytującym luzem dodatkowo wrzuciłem stopery w dywanik i wymieniłem kilka śrubek jeszcze tylko muszę dojść czemu sprężyny od gwintu mi tak brzdękają przy manewrach bonusowo foto z deszczowego spotu
variocustoms Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 twarde sprężyny często generują dźwięk jak by metal o metal uderzał, spróbuj nałożyć kawałek węża gumowego "ogrodowego, na miejsca gdzie spotykają się zwoje, powinno pomóc, musisz zdjąć koła i zobaczyć gdzie jest uszkodzony lakier na sprężynach, w mojej ex B7 na Teinie SS jak było poniżej 10 stc to stukało jak cholera, bajk chyba też tak miał z tego co pamiętam
wuju Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 twarde sprężyny często generują dźwięk jak by metal o metal uderzał, spróbuj nałożyć kawałek węża gumowego "ogrodowego, na miejsca gdzie spotykają się zwoje, powinno pomóc, musisz zdjąć koła i zobaczyć gdzie jest uszkodzony lakier na sprężynach, w mojej ex B7 na Teinie SS jak było poniżej 10 stc to stukało jak cholera, bajk chyba też tak miał z tego co pamiętam u mnie to jest słyszalne tylko przy manewrach, w gwincie są 2 sprężyny i chyba przeskakuje jedna z nich zdrapana farba powinna zdradzić miejsce stuków [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 00:30_________________________________________________potrenowałem dziś trochę przed festem robienie zdjęć, i stwierdzam że dalej nie mam o tym pojęcia wąsko z przodu wąsko z tylu (i wąsy na przedzie ) jednooki bandyta trochę środka komora wymagająca liftingu, ale to chyba diero na przyszły sezon i pozostałe za tydzień wrzucę coś ze zlotu
variocustoms Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 fotki generalnie z "pomysłem" ale warto zainwestować w dobry statyw do pewnych fotek, jakiego aparatu używasz? niektóre fotki są "blade"
Michał Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 no ma mistrza to auto :kox: wuju widzę że z moich VT zrobiłeś tylko czerwone kierunki :gwizdanie: resztę też będziesz dłubał?
Nowak_zg Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 waski znalazlem twoje auto goscinnie na moto.allegro http://moto.allegro.pl/e30-coupe-rarytas-cult-i1595810900.html ps. twoja piekna ale kolegi e30 tez niczego sobie i kolega ma chyba z przodu i z tylu wiekszy parapet jesli chodzi o te bbsy co ;> ?
wuju Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 fotki generalnie z "pomysłem" ale warto zainwestować w dobry statyw do pewnych fotek, jakiego aparatu używasz? niektóre fotki są "blade" jestem totalnym amatorem jeżeli chodzi o zdjęcia, aparat to fujifilm finepix s100fs mojej dziewczyny no i fotki są bez jakiegokolwiek podkręcania, jedynie rozmiar i waga zmniejszona do potrzeb forum[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:36_________________________________________________ no ma mistrza to auto :kox: wuju widzę że z moich VT zrobiłeś tylko czerwone kierunki :gwizdanie: resztę też będziesz dłubał? przód przymierzałem i jednak to zestawienie najbardziej mi pasowało kierunki, nerka, i długie jasne walają się gdzieś po garażu może kiedyś ją całkowicie od tuninguje a co do shadow line to sobie darowałem, za dużo zabawy a nie wiem co lepsze ale jeszcze raz wielkie dzięki za nie [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 23:38_________________________________________________ waski znalazlem twoje auto goscinnie na moto.allegro http://moto.allegro.pl/e30-coupe-rarytas-cult-i1595810900.html ps. twoja piekna ale kolegi e30 tez niczego sobie i kolega ma chyba z przodu i z tylu wiekszy parapet jesli chodzi o te bbsy co ;> ? można powiedzieć że taki prawie sfagier no ma parapety większe, za to ja mam 17 on 16 ale jego jest w stanie jak z fabryki mojej jeszcze dużo brak do takiego stanu hehe on sprzedaje swoją a ludzie dzwonią i pytają o białą ze zdjęć
variocustoms Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 na fotach twoja wymiata bez gadania, nawet się nie dziwię, że pytają o twoją, jestem anty fanem BMW ale twoja mi się szczerze podoba, kiedyś Gniezno było mekką zajefajnych kwadratów, teraz to nie wiem jak tam jest
wuju Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 na fotach twoja wymiata bez gadania, nawet się nie dziwię, że pytają o twoją, jestem anty fanem BMW ale twoja mi się szczerze podoba, kiedyś Gniezno było mekką zajefajnych kwadratów, teraz to nie wiem jak tam jest dzięki w każdym kawałku pl są jakieś ciekawe sztuki u nas finalnie jak chłopaki dokończą będą 4 przyjemne 30chy prócz mojej i z aukcji jest jeszcze 328 białe cupe szeroka lmapa w mt2 i czarne cabrio na wąskiej również 328 tak że jak na taką dziurę będzie nieźle
variocustoms Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 szeroko idziecie w young-timery i dobrze, trzeba klasę trzymać
Michał Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ale jeszcze raz wielkie dzięki za nie spoko, polecam się
wuju Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 kilka fotek z 3erfest to koło z brązowo-złotego cabrio prędzej czy później założę
variocustoms Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 miodzio foty, ja bym został przy tych co masz, są bardziej "tłuste"
Rekomendowane odpowiedzi