Reggi Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Witam. Mam avasta i te wszystkie te antyrobaki..ale dalej otwierają mi się jakieś po.... okienka :evil: Avast chyba nie daje rady..co zainstalować dobrego i darmowego co wywali robale ?
Popers Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Polecam COMODO darmowy antywirus z sandboxem do domowego użytku w 100% wystarczy dodatkowo możesz jeszcze zainstalować sobie geswall i powinien być spokój. Sam też kiedyś miałem AVASTA ale zrezygnowałem na rzecz COMODO (w pełni darmowy zarówno dla prywatnych jak i firmowych klientów, są też oczywiście wersje płatne COMODO ale podstawowa w zupełności Ci wystarczy, nie muli kompa ani nic. ) Polecam też Spyboot S&D (również darmowy program) do przeskanowanie i wyrzucenia z kompa z kompa wszelkiej maści malware etc.
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja uzywam avira Antyvirus darmową wersje dotego Comodo Firewall(po małej korekcie bo cała firma od niedawna dosć szpieguje uzytkownika wysyłajac raporty o plikach z dysku - całe szczęscie mozna wyłaczyć) I do tego Firefox z Adblock+ i noscript, można zapomnieć o durnych reklamach flashach i skryptach
kamilo Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja uzywam avira Antyvirus darmową wersje dotego Comodo Firewall(po małej korekcie bo cała firma od niedawna dosć szpieguje uzytkownika wysyłajac raporty o plikach z dysku - całe szczęscie mozna wyłaczyć) I do tego Firefox z Adblock+ i noscript, można zapomnieć o durnych reklamach flashach i skryptach Również polecam tak jak Kowi87 pisze, avira free + comodo firewall, adblock do firefoxa, do tego ja mam jeszcze ThreatFire (chroni przed robakami, keyloggerami, spyware itp.). Efekt - brak wirusów od bardzo długiego czasu...
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ogólnie firefox nieźle chroni, jak sie dogra pare wtyczek Mam jeszcze wtyczke keyscrambler do szyfrowania haseł i wpisów na stronach i pare mieszajacych "zeznania" dla wscipskiego googla(google-analytics) :gwizdanie:
g_egorz Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 .. ja mam Avasta od 10 lat .. do tego SpyBoot S&D.. Revo do deinstalacji i ostatnio do łask wrócił jv16PT.. i wirusy to tylko "Cracki" .. raz w tygodniu SB&SD i jv16 i jest spokój... a czasami "xvideos" leci...
Reggi Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 antywirus dobry to czosnek Zapycha dziurki wentylacyjne w baterii ho ho panienki sie ogladalo Panienki to ja mam na komórce .. podpiąłem aparat pod szwagierki Vaio..później pod moją Toshibę i gówno gotowe :evil: Kurna no spróbuję tych waszych programów..na razie Avast wykrył 27 zarażonych plików
kamilo Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Kurna no spróbuję tych waszych programów..na razie Avast wykrył 27 zarażonych plików o stary wywal tego avasta i zainstaluj coś porządnego, ale żeby aż tyle nawpuszczał badziewia... gdzie ty łazisz, ze tyle tego nałapałeś
Reggi Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Kurna no spróbuję tych waszych programów..na razie Avast wykrył 27 zarażonych plików o stary wywal tego avasta i zainstaluj coś porządnego, ale żeby aż tyle nawpuszczał badziewia... gdzie ty łazisz, ze tyle tego nałapałeś Tylko mail, fora internetowe, facebook [br]Dopisany: Wrzesień 30, 2010, 08:12:22 _________________________________________________Właśnie wypykało mnie ze 70 Malwere :shocked: :shocked:
Hugo Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja jadę na Kaspersky Internet Security 2011 i Emsisoft Anti-Malware i jestem zadowolony
rafalekx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ja też złapałem jakiegoś gada Typowego pendrivowego Od kolesia z xera na uczelni... Wszystkie pliki na przenośnym dysku poszły się jeb@ć w tym praca mgr, na szczęście udało mi się ją wydrukować i oddać Więc jutro format się zapowiada a potem instalacja antywiruska...
meine Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam. Ja mam avast! free i póki co to ok. Wywaliłem avg free bo mi za dużo nawpuszczał syfu i w większości przypadków był bezradny.
Mario22 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Panowie to podsumujcie... jeden porządny darmowy program antywirusowy to....
kamilo Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jak darmowy to jak najbardziej Avira
Rekomendowane odpowiedzi