damian123 Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 witam jakie sa efekty psucia sie jakiegos pompowtrysku pozdr[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 21:51_________________________________________________mam na mysli czy szarpie traci moc czy cos takiego [mod]Stosuj się do zasad panujących na forum przy zakładaniu tematu. Polskie znaki też nie gryzą.[/mod]
kkam Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 nierówna praca silnika,drgania, może kopcić, większe spalanie... itp objawów może być dużo.Pompowtryskiwacze nie psują się z dnia na dzień. Jeżeli coś pojawiło się nagle to pewnie problem leży po stronie elektroniki. Zrób logi, grupę 13 i 23 i zobaczymy w jakim stanie masz pompowtryskiwacze:)
damian123 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 wszyscy piszą logi lecz ja nie wiem co to znaczy może mi to ktoś wytłumaczy mój samochód przerywa i szarpie
Robi1 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 wszyscy piszą logi lecz ja nie wiem co to znaczy może mi to ktoś wytłumaczy mój samochód przerywa i szarpie poczytaj w dziale Diagnostyka VAG
kkam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jeżeli przerywa i szarpie to równie dobrze może być filtr paliwa... a co do logów to jeżeli masz laptopa to kup na allegro pierwszy lepszy kabelek VAG KKL a potem podłączysz samochód pod komputer i może się trochę wyjaśni co z tym szarpaniem, bo teraz to jak wróżenie z fusów
Dev Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 wszyscy piszą logi lecz ja nie wiem co to znaczy może mi to ktoś wytłumaczy mój samochód przerywa i szarpie podjedz na nabliższy spot w okolicy Koledzy na pewno będą mieli VAG-a to sprawdza Ci co nie halo
badboy Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jeżeli przerywa i szarpie to równie dobrze może być filtr paliwa... a co do logów to jeżeli masz laptopa to kup na allegro pierwszy lepszy kabelek VAG KKL a potem podłączysz samochód pod komputer i może się trochę wyjaśni co z tym szarpaniem, bo teraz to jak wróżenie z fusów w moim przypadku za szarpanie odczuwalne na 4 biegu pow. 3 tys obrotów odpowiedzialny był przepływomierz.
simon__75 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Sorki za zamieszanie w temacie Jak cenowo stoją pompki AL z przeznaczeniem do AVF'a ? Na co trzeba zwrócić uwagę (jakieś dodatkowe wymiany , regulacje) przy ich wymianie?
Rekomendowane odpowiedzi