P-U-M-A Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pewnie męczy Cię brak klimy, podpowiem, teraz jej nie sprzedawaj, poczekaj do jesieni. Bo Twoje auto jest ładne, silnik ma swoje zalety, a sprzedaż takiego auta bez klimy o tym czasie to porażka. Na jesień będzie łatwiej. Brak klimy najbardziej mnie męczy jeszcze rok będę jezdził tą bryką i w przyszłym roku jesienią prawdopodobnie sprzedam jeżeli trafi się jakiś kupieć bo auto jest super zadbane i takiego przebiegu też się już nie dostanie nigdzie.
miczek.mk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Brak klimy najbardziej mnie męczy jeszcze rok będę jezdził tą bryką i w przyszłym roku jesienią prawdopodobnie sprzedam jeżeli trafi się jakiś kupieć bo auto jest super zadbane i takiego przebiegu też się już nie dostanie nigdzie. To załóż klimę i problem z głowy. Nie jest to takie trudne. A jak masz auto po Tacie, to wiesz co masz.
P-U-M-A Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kumpel ma u siebie w 1.6 klime i opony 15 cali i to już wcale nie jedzie to ja nie chce wiedzieć co u mnie będzie. Bardzo mi się b6 podobają i ostatnio miałem okazje zobaczyć jak leci 1.9tdi więc raczej tak zostanie narazie.
Tomasz Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 auto sprzedane wątek do zamknięcia
P-U-M-A Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 A dokładnie jaki ty szybki jesteś :naughty:
kosmo Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 A dokładnie jaki ty szybki jesteś :naughty: hehe
Rekomendowane odpowiedzi