Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] Moja Audiczka MTS -40 17" S4 Black Projekt Zakończony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musze powiedziec ze wydzialem podsufitke na zywo u PUMY i efet bardzo fajny wyglada to dużo lepiej niż na zdjeciach + lampka z polifta wyglada jak w samolocie(oczywiscie sam taka tez mam:)) + kier 3-ramiena bardzo odmłodzila audika jak dojdzie fela 17 i obnizone zawieszenie bedzie cud malina :)

PUMA jak tam sprawuja sie nowe żaróweczki??

Opublikowano

Dziękuje za opinie Michał. Żarówki świecą kapitalnie ciekawe jak będzie z białymi postojami.

Opublikowano

Ja mam te żarówki tylko w H7 i soczewce i musze powiedzieć że dają radę na suchym i mokrym asfalcie :good: po zmianie lamp i żarówek aż się chce jeździć w nocy :naughty:

a jakie masz lampy po lifcie??jaka firma??[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 18:53_________________________________________________słyszałęm ze h7 szybciej sie pala i nietanie sa...,ale dlatego lepiej moze swieca...

Mam polifty DEPO... podobno te OSRAMki mają krótką żywotność ale zależało mi na jakości a nie chodziło o pieniądze :wink4: Dałem chyba 30 zł za sztukę w sklepie :gwizdanie:

A teraz sobie przypomniałem że kumpel też ostatnio założył nightbraker-y w H4 do accenta i pięknie świecą :good:

Opublikowano

Nie no naprawde super świecą dużo lepiej niż zwykłe. Ale teraz jest ta wersja "plus" podobno świecą dłużej. Ja narazie nie ma poliftów to jestem zadowolony. A u kumpla M.AUDI trzymią już ponad rok.[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 18:54_________________________________________________Wrzucam zdjęcie jak świecą Osram Night Breaker h4 U mnie

Żarówki Osram Night Breaker

2eqgw2g.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie podsufitka wyszła :good:

Planuję zrobić taki sam sufit jak Ty :naughty:

Opublikowano

Oświetlenia wnętrza prawie gotowe O to zdjęcia:

oqlwfn.jpg

fuyhvl.jpg

11mb229.jpg

nb1zz4.jpg

Opublikowano

ten carbon jest fajny :good:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:47_________________________________________________dobra pokazuj te felgi i kozice :kox::decayed:

Opublikowano

heh może jutro jak umyje troche autko. Ale koza jest to trzeba przyznać.

Opublikowano

No felga zawitała teraz tylko czekać na zawieszenie i będzie dobrze.

Opublikowano

Podsufitka super ;)

Opublikowano
;) Dzięki każdemu moge serdecznie polecać koszt nie aż taki wielki a wnętrze zaraz inne.
Opublikowano

a z czystej ciekawosci jaki koszt obicia sufitu ??

Opublikowano

Bo ja go sam robiłem ale materiał tak do 200zł nie pamiętam dokładnie bo jeszcze lampki z polifta farby itd.

Opublikowano

Efekt zaje.. :kox: Duzy plus

Opublikowano

Jak będziesz robił to służę pomocą.[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:18_________________________________________________Robił ktoś może podwójny wydech w 1.6 Chodzi mi o sam końcowy żeby były 2 końcówki dzwięk silnika może być ten sam. Z drugiej strony może być troszke bardziej głośny jakiego tłumika końcowego użyć?

Opublikowano

Bo ja go sam robiłem ale materiał tak do 200zł nie pamiętam dokładnie bo jeszcze lampki z polifta farby itd.

a te czarne elementy (sloneczka itp.) to porostu pomalowane czy jak???

Opublikowano

Tak Poprostu pomalowane ale słupki tylnie i środkowe chce tez obić bo sie farba wyciera nawet z podkładem.[br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 14:13_________________________________________________Na razie muszę przestać modzić bo mam do wymiany wszystkie tarcze i klocki bo już sie praktycznie do niczego nie nadają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...