kusiek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 jakoś przeboleje... i może następny samochód z jakimś 3.0TDI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 tez ni sie marzy taki wydech jakie sa ewentualne koszty i czy na miejscu robia czy trzeba zamawiac. Ostatnio jak dzwoniłem to kazali przyjechac na konsultacje :afro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 firma ulter jest bardzo w porządku ja zawiozłem na 8 rano a skończyli po 15:) ja dałem 900zł bez jakich kolwiek tam bajerów typu sportowe tłumiki czy coś tylko głownie nowe końcówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 firma ulter jest bardzo w porządku ja zawiozłem na 8 rano a skończyli po 15:) ja dałem 900zł bez jakich kolwiek tam bajerów typu sportowe tłumiki czy coś tylko głownie nowe końcówki czyli zadnych czesci nie musze zamawiac w serwisie-oni wszystko w firmie maja. To super cena. Ja to bede musiał dokupic dyfuzor bo mam s-line . Musze sie zatanowic jaki czy od s4 czy jakies firmy tuningowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 umów sie telefonicznie do nich mniej więcej powiedz co chcesz zrobić jak powiesz ,że jesteś z daleka czy też ,że chcesz zamknąć temat w jednym dniu przyjechać i w tym samym dniu wyjechać gotowym samochodzikiem:) to sprężą się i zrobią ja tam już 2 samochodzik robię i jestem zadowolony oto zdjęcie wcześniejszej mojej b7 za te wydechy wzięli wtedy to bylo grubo ponad rok 700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 700 zł to dużo, a co dopiero 900. Ja u siebie mam końcówki ultera i za całość z robotą płaciłem coś koło 6 stów i to na fakture, ale robiłem w częstochowie. Z czego sie biorą takie duże kwoty u was?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie wiem właśnie... nawet nie wiedziałem ,że ulter też jest w częstochowie... a do częstochowy mam bliżej niż do bystrej mam 130km.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 W częstochowie to w sumie nie ma firmowego ultera. Robiłem to w firmie Kadex na ul. Staszica, ale maja na miejscu wszystkie produkty ultera i to po kilka sztuk bo prowadza też sprzedaż wysyłkową. Sprawdzałęm ich stronke, ale dziwne bo nie chodzi teraz, a mieli tam dużo zdjęć różnych aut co robili z różnymi wydechami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 umów sie telefonicznie do nich mniej więcej powiedz co chcesz zrobić jak powiesz ,że jesteś z daleka czy też ,że chcesz zamknąć temat w jednym dniu przyjechać i w tym samym dniu wyjechać gotowym samochodzikiem:) to sprężą się i zrobią ja tam już 2 samochodzik robię i jestem zadowolony oto zdjęcie wcześniejszej mojej b7 za te wydechy wzięli wtedy to bylo grubo ponad rok 700zł fajowo i cena mimo wszystko przystepna bo za dedykowany trzeba dac 4-6 tys, a efekt wizualny bedzie bardzo zblizony. Ja z Wrocka takze autostradka blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 cenny są naprawdę ok:) chciałbym jeszcze lotkę założyć ale nigdzie nie mogę dorwać do b8:( słyszałem o zagranicznych stronach i sklepach internetowych podobno tam są takie bajery:) w serwisie powiedzieli mi za lotkę 1500zł a gdzie jeszcze lakier i montaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 cenny są naprawdę ok:) chciałbym jeszcze lotkę założyć ale nigdzie nie mogę dorwać do b8:( słyszałem o zagranicznych stronach i sklepach internetowych podobno tam są takie bajery:) w serwisie powiedzieli mi za lotkę 1500zł a gdzie jeszcze lakier i montaż... Ja kupiłem oryginalna lotke i cały czas waham sie czy ją załozyć. Imho moim zdaniem wygląda ona średnio. W aucie musi być na prawde mocno pogrzebane aby to dobrze wyglądało. Niski zawias, tylny zderzak albo s4 albo custom i do tego min 19 cali koło. Do zwykłego s-line wygląda kiepsko. Jak zrobi sie cieplej to jak bede miał chwile to zrobie foty to sobie zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 cenny są naprawdę ok:) chciałbym jeszcze lotkę założyć ale nigdzie nie mogę dorwać do b8:( słyszałem o zagranicznych stronach i sklepach internetowych podobno tam są takie bajery:) w serwisie powiedzieli mi za lotkę 1500zł a gdzie jeszcze lakier i montaż... wejdz sobie moze na www.chromemaster.pl i cos ciekawego znajdziesz . Na allegro wiem ze gosc ma za polowe ceny własnie taki orginalny spojler -chyba kosztuje 700 pln ale nie moge teraz znalesc jak znajde to puszcze linka.Co do spojlera to jestem przeciw [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 14:47_________________________________________________znazalazłem linka http://moto.allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-8k0-oryginal-i1326250572.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dopisany: 08 Grudzień 2010, 14:47[/size]_________________________________________________znazalazłem linka http://moto.allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-8k0-oryginal-i1326250572.html Troche jak do Calibry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dopisany: 08 Grudzień 2010, 14:47[/size]_________________________________________________znazalazłem linka http://moto.allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-8k0-oryginal-i1326250572.html Troche jak do Calibry! ano tak [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:37_________________________________________________ cenny są naprawdę ok:) chciałbym jeszcze lotkę założyć ale nigdzie nie mogę dorwać do b8:( słyszałem o zagranicznych stronach i sklepach internetowych podobno tam są takie bajery:) w serwisie powiedzieli mi za lotkę 1500zł a gdzie jeszcze lakier i montaż... wejdz sobie moze na www.chromemaster.pl i cos ciekawego znajdziesz . Na allegro wiem ze gosc ma za polowe ceny własnie taki orginalny spojler -chyba kosztuje 700 pln ale nie moge teraz znalesc jak znajde to puszcze linka.Co do spojlera to jestem przeciw [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 14:47_________________________________________________znazalazłem linka http://moto.allegro.pl/zderzak-spoiler-audi-a4-s4-s-line-8k0-oryginal-i1326250572.html moze cos takiego http://cgi.ebay.pl/Audi-A4-08-B8-DTM-Boot-Lip-Spoiler-Urethane-Plastic-/220705318633?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33630fe6e9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 znalazłem już 3 częściowy. cenny są naprawdę ok:) chciałbym jeszcze lotkę założyć ale nigdzie nie mogę dorwać do b8:( słyszałem o zagranicznych stronach i sklepach internetowych podobno tam są takie bajery:) w serwisie powiedzieli mi za lotkę 1500zł a gdzie jeszcze lakier i montaż... Ja kupiłem oryginalna lotke i cały czas waham sie czy ją załozyć. Imho moim zdaniem wygląda ona średnio. W aucie musi być na prawde mocno pogrzebane aby to dobrze wyglądało. Niski zawias, tylny zderzak albo s4 albo custom i do tego min 19 cali koło. Do zwykłego s-line wygląda kiepsko. Jak zrobi sie cieplej to jak bede miał chwile to zrobie foty to sobie zobaczysz. jakbyś mógł zrób zdjęcia bo chce kupić...zależy mi na tym... co byście doradzali aby zmienić w tym samochodzie jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 a moze cos z pakietu Hofele lub Caractere bo Abt lub Rieger jak dla mnie sa tunerami zbyt agresywnymi ale to kwestia gustu. Ja w przyszłym roku chce zalozyc przedni zderzak od Hofele - strasznie mi sie podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Tak jak juz pisałem przy odpowiednio dobranych elementach ładnie wyglada ta lotka:) IMG_0957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 o prosze auto kolegi z Singapuru ktory mi juz dwa miesiace odpisuje na PW z zapytaniem o czas 100-160 w jego 2.0T na K04 lotka bardzo ladnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 mam coś takiego na oku... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PAINTED-AUDI-A4-B8-09up-TRUNK-BOOT-SPOILER-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230bc4fb84QQitemZ150521314180QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A moze zciagnac znaczek audi i poprostu zalozyc orginalna lotke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi