kuredu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 na kierownicy jest skóra specjalnie szyta na miarę aby kierownica się nie wytarła tak c7 jak C7 to tylko 3.0tfsi cena ta sama a jazda sporo lepsza, wczoraj w w-wie testowałem C7 3.0tfsi i nie mam żadnych złudzeń że 3.0tdi to cienizna przy tym bo też się przejechałem, a do tego dźwięk silnika v6 rewelka Myślę, że 3.0 TDI (313PS) "wciąga " 3.0 TSI bez problemu i ten moment, 650Nm... :gwizdanie: 0-100km/h mają takie samo więc z tym wciąganiem bym nie przesadzał, a cena 313KM TDI będzie o wiele wyższa, poza tym kto co lubi, ja diesla nigdy więcej nie kupie i zdania nie zmienie
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 obejrzyj filmik jak 3.0 TDI 313PS wciąga 911 :gwizdanie: EOT
kusiek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 zamierzam kupić tą a5 po lifcie. Ale jak wyjdzie zobaczy się na razie trzeba b8 sprzedać aby myśleć o czym kolwiek...
kuredu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 zamierzam kupić tą a5 po lifcie. Ale jak wyjdzie zobaczy się na razie trzeba b8 sprzedać aby myśleć o czym kolwiek... trochę cenę dałeś duża tak mi się wydaję, mojego brat B8 było wystawione w zeszły piątek i już go nie ma ale zależało mu na szybkiej sprzedaży więc nie szalał z ceną
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 trochę cenę dałeś duża tak mi się wydaję, no mi tez szczęka opadła jestem właśnie na etapie kontynuacji ubezpieczenia i wycenę mam sporo niższą i to na serio SPORO ....
jedrekx Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 w DE bezwypadkowe samochody w tym wypasie i przebiegu kosztują trochę drożej (przynajmniej w lipcu więcej kosztowały) poza tym to indywidualna sprawa sprzedającego za ile sprzedaje
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 to indywidualna sprawa sprzedającego za ile sprzedaje amen
kusiek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 wydaje mi się ,że cena jest dobra... nie sprzedam samochodu z takim przebiegiem i w takim stanie,wyposażeniem,które nie jest podstawowe za jakieś grosze... z tego roku samochody mają najechane ok.140tyś... kolega jedrekx widzę ,że siedzi w temacie:)
kuredu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja piszę na podstawie własnych obserwacji - sprzedałem z bratem dwie B8 w ciągu miesiąca i za swoją dałem zaporową cenę ponad 80tys i odzewu prawie nie było, drugą wystawiliśmy za 63tys bo zależało nam na szybkiej sprzedaży i telefony się urywały, kupił pierwszy który przyjechał. oczywiście tak jak mówisz że za grosze nie ma sensu auta oddawać jeżeli uważasz że jest tyle warta. ciekawy jestem po prostu czy będzie zainteresowania. życzę jak najszybszej sprzedaży a co do zakupu nowego audi polecam audi szewczyk z warszawy, mają najlepsze rabaty w kraju bo obdzwoniłem ostatnio wszystkich
Stefcio Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 to była fura brata http://otomoto.pl/audi-a4-C22172166.html ? a co tam było robione, że nie ma zaznaczonego bezwypadka ?
kuredu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 to była fura brata http://otomoto.pl/audi-a4-C22172166.html ? a co tam było robione, że nie ma zaznaczonego bezwypadka ? dokładnie ta, poszła do Katowic błotnik tylni miała lakierowany w serwisie w AP bo baba cofała i tyłem walneła na parkingu
ohm Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 a Twoje już też poszło w nowe ręce? zawsze mnie intrygował ten samochód,głównie przez filmik na youtube
kuredu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 a Twoje już też poszło w nowe ręce? zawsze mnie intrygował ten samochód,głównie przez filmik na youtube tak jeździ w moim rodzinnym mieście Poniatowa także będę go często widywał, choćby dziś i jutro, ale na 16 kołach i na ori zawiasie bo ze względu na stan dróg w okolicy wcześniejszy setup by nie zdał egzaminu
Rekomendowane odpowiedzi