dirty8 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Audi A4 B5 1996r 1.8 T Quattro ok 200hp Zmiany mechaniczne : Chips z VTG Dolot z kwasówki Stożek ITG Blow off FMIC Plany : Wtryski od TT Kolektor baranek i KKK K04 Przelot 2.5 z kwasówki Gwint Zmiany optyczne : Dokładka zderzaka tylnego , lusterka, klameki oraz wycieraczki w kolorze nadwozia Białe kierunkowskazy Zderzak S4 BRA Felunek w kolorze czarnym BBS 18 Michelin PILOT Sport 225<40<18 Przednie lampy made in China plus zenony Tylne lampy made in Taiwan Wypolerowany kolektor dolotowy Obwódki zegarów Wnetrze obszyte Czarna wentylowana oraz biała skóra (fotele, kanapa ,mieszek,boczki półka tylna oraz trzecie swiatlo stopu ) Plany : Maska w klimacie Cult style Regeneracja oraz malowanie zacisków hamulcowych Car Audio I Inne ...
Cysiu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Fajniutko podziw za zaciekłość i nieustępliwość w dążeniu do celu. car-audio na własną rękę czy profesionalna firma??
Kolkov Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 ogólnie spoko, tylko szkoda, że bez klimy no i te lampy
Aruzzz Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Podoba mi się ) ten środek z bliska pewno wygląda jeszcze lepiej )
spiidy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 lampki mi tez nie podchodzą ale wpadaj na spota pokazać na zywo autko
jozek726 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 mi też nie podchodzą Stary 4 lata z jedną furą?? niezły wynik ja mam pół roku i już mnie niesie na zmianę
Kimi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Rozwaliłeś mi konstrukcję tą tapicerką...
dirty8 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Fajniutko podziw za zaciekłość i nieustępliwość w dążeniu do celu. car-audio na własną rękę czy profesionalna firma?? na pewno komuś zlecę montaż , ale bez szaleństw , poprostu jakies fajniejsze glosniczki od serii. sam nie bede rzeźbił poniewaz jakis sku....l ktory ukradl mi radyjko z auta pozrywal kable i teraz gra tylko przod
johny_walker Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Tapicera Gdzie to robiłeś, bo też się szykuje na taką zmianę i dokładnie takie kolorki jak Ty masz.
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Stary 4 lata z jedną furą?? niezły wynik ja mam pół roku i już mnie niesie na zmianę Co się czepiasz? U mnie też właśnie mija w ten weekend 4 rok razem Miejsca na pieczątki w dowodzie będą się kończyły to sprzedam Fajne srebro Lampki przód mi również nie pasują, ale od wczoraj nie jesteś na forum, więc Twój wybór był zamierzony No i jeszcze śmigasz na starych rameczkach klubowych Tak jak ja Ciekawe ile jest takich fur w klubie
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Stary 4 lata z jedną furą?? niezły wynik ja mam pół roku i już mnie niesie na zmianę Co się czepiasz? U mnie też właśnie mija w ten weekend 4 rok razem Miejsca na pieczątki w dowodzie będą się kończyły to sprzedam Fajne srebro Lampki przód mi również nie pasują, ale od wczoraj nie jesteś na forum, więc Twój wybór był zamierzony No i jeszcze śmigasz na starych rameczkach klubowych Tak jak ja Ciekawe ile jest takich fur w klubie Furka zdrowa, mi zostały jeszcze 2 miejsca na przegląd w dowodzie, a co dalej to się zobaczy, bardzo fajnie te fotele wyglądają
PABLO Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Tapicera na plus Na minus brak klimy a na mega wielki minus przednie lampy To nie A5 tylko B5 i nie wszystko idzie w parze z takimi "dejlajtami" Wrzuć Valeo\Depo + Hidy i będzie malinka Graty za wymodzony engine
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Fajnie..ale kiera chyba trochę wytyrana
rafalekx Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Fajnie..ale kiera chyba trochę wytyrana Klienta szukasz? Furka zdrowa, mi zostały jeszcze 2 miejsca na przegląd w dowodzie, a co dalej to się zobaczy, bardzo fajnie te fotele wyglądają Mi jutro jedno zostanie
Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Klienta szukasz? Nie . Po prostu dziwny fakt, że robi się wnętrze w skórze a kiera wyjechana
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a jak ktoś robi kiere, mieszek i gałkę w skórze, a fotele naleśniki z materiału , mówię o sobie oczywiśćie Ale kierkę stykłoby obszyć , Panowie co jest z gałką ona jest tak wyruchana już, czy ktoś specjalnie tak obszył
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no właśnie mi się tak widziało, moja jak ją sprzedawałem miała 250 tys km, nalotu a była prawie jak nówka
dirty8 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 jak robilem skorki to kiera byla w miare ok , zajechala sie doslownie w jeden sezon , na poczatku byly to pojedyncze przetarcia od pierscienia na palcu , to samo sie tyczy galki zmiany biegow , przebieg 192 tys , grawantuje a raczej serwis a nie ja
slepy Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no to ładnie ją przytyrałeś , obszyj to na prędkośći bo psuje cały efekt
Rekomendowane odpowiedzi