Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Ori skóra na kierach jest tak sklepana, że przetrzeć ją to nie sztuka
MARCIN607 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 piękne auto-lampi jakich mało na forum ale ciekawe :> szkoda że klimy nie ma :oklaski: :oklaski:
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dlaczego chcesz robic baranka pod K04 ????
dirty8 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 dlaczego chcesz robic baranka pod K04 ???? a jak inaczej ??? kolektor od tt ??? czy jak to kolega widzi ???
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 dlaczego chcesz robic baranka pod K04 ???? a jak inaczej ??? kolektor od tt ??? czy jak to kolega widzi ??? K04 zewnętrznie niczym sie nie różni od K03 , podchodzi P&P
dirty8 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 dlaczego chcesz robic baranka pod K04 ???? a jak inaczej ??? kolektor od tt ??? czy jak to kolega widzi ??? nie zaglebialem sie jeszcze w temat bo modyfikacje te sa planowane przed nastepnym sezonie letnim. sugerujesz ze montaz baranka nic nie da ??? bo chcialem za jednym zamachem zrezac caly wydech od a do z K04 zewnętrznie niczym sie nie różni od K03 , podchodzi P&P
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 nie zaglebialem sie jeszcze w temat bo modyfikacje te sa planowane przed nastepnym sezonie letnim. sugerujesz ze montaz baranka nic nie da ??? bo chcialem za jednym zamachem zrezac caly wydech od a do z nie wiem czy baranek coś da pod K04 , wiem ze wiekszość wkłada tą turbine pod seryjny kolektor wydech mozesz rezać , nic nie stoi na przeszkodzie Mam DP na sprzedaż jesli byś chciał
dirty8 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Mam DP na sprzedaż jesli byś chciał ja bym wszystko chcial , dawaj foty na pw i cene
moskal Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Tak wygląda , to po prawej , cena na PW
Brylantoos Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 wszystko pieknie,lampy rzecz gustu.Generalnie ostatnio choruje na takie fele.Tzn czrne maty do srebrnego autka.
dirty8 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 wszystko pieknie,lampy rzecz gustu.Generalnie ostatnio choruje na takie fele.Tzn czrne maty do srebrnego autka. daja rade , diametralnie zmieniły charakter i całokształt auta . 2 dni pracy i kolorek zmieniony.
David Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 skora chce takie cos do siebie tylko ze na odwrot boki czarne a srodek bialy gdzie robiles i jakie koszta moze byc PW jestem ze Szczecinia wiec do Swinoujscia nie ma problemu podjechac
dirty8 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 skora chce takie cos do siebie tylko ze na odwrot boki czarne a srodek bialy gdzie robiles i jakie koszta moze byc PW jestem ze Szczecinia wiec do Swinoujscia nie ma problemu podjechac wpadaj śmiało, na pw podeśle ci jutro namiary na tapicerów , na co dzień chłopaki sa dostępni w firmie przy ulicy grunwaldzkiej w Świnoujściu.powołaj sie oczywiście na a4 klub.Maja juz za soba konkretne, grube projekty , wszystko ci pokażą i na pewno sie dogadacie .naprawde polecam !!!
Rekomendowane odpowiedzi