MARCIN607 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja tam lubie Marcin takie " smutasy " spoko spoko.na przegląd pożycz od kogoś lampy
franio Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 mnieszane mam uczucia na widok takiego czegoś :gwizdanie:
Remik-A4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 mnieszane mam uczucia na widok takiego czegoś :gwizdanie: Jednemu przypadna do gustu takie wynalazki drugiemu nie bo chce zachowac prostote i elegancje i tez dobrze przynajmniej jest ciekawiej na drogach jak by to wygladalo gdyby kazdy mial podobne auto :gwizdanie: Wszystko jest dla ludzi ps. jak ktos ma ochote poczytac Warning Exclusive ContentComplete make over WideBody, Interior, Engine Build, etc..
Bart-S Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Wszystko mi się podoba poza modyfikacją maski - brewkom i tym podobnym stanowczo mówię nie...
Remik-A4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Co do maski to mysle podobnie Bartek ale delikatne brewki przy wiekszym body jeszcze mnie nie " przeszly " moze kiedys sie wylecze Ostatnia przymiarka progow w piatek raczej bede juz zakladal :> Wystaja podobnie jak RSy a na rynku nie ma innych "wystajacych" do B6 ;( laminaty mnie nie " interesuja " :gwizdanie: wiec postanowilem zalozyc progi ABT dedykowane do modelu B7
Flyer Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 pomalowales rok temu te progi, przymierzales je 5 razy, zaloz to wreszcie
Młody_drog Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 pomalowales rok temu te progi, przymierzales je 5 razy, zaloz to wreszcie Nie chce się przyznać ale tak naprawdę to pewnie jeździ tak z nimi na taśmę
Remik-A4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 co ty one sa juz dawno zalozone tylko tasme przyklejam
Bart-S Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Progi to jedyne co mi się podoba w body ABT dla B7 :>
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 dobrze, że auto czarne i tak się w oczy nie rzucają te progi
mystic.pl Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Progi to jedyne co mi się podoba w body ABT dla B7 :> Progi Votex / MS Design a'la DTM są bardzo dobrzez zrobione i spasowane
Młody_drog Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Weź w końcu zamontuj te progi a nie wklejasz co chwilę te same zdjęcia... z taśmą klejącą
Remik-A4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 beda zamontowane w piatek mam nadzieje zdjecia te same ale rozmiar wiekszy aby lepiej widziec
Remik-A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Wczoraj z samego rana mialem zakladac progi i koles przelozyl termin w nastepny piatek ;( bo ma pracownikow na urlopie i sie nie wyrabia Robota na okolo 7-8 godz. bo musi jeszcze klej wyschnac itd. od razu mowie, ze trzeba bedzie ciac stare przy koncach, robic mini modyfikacje itp. trzeba sie zabrac na " surowo " nigdy nie widzialem na necie aby ktos zakladal te progi do B6 Zapewnil mnie na 100%, ze w nastepny piatek bedzie zrobione Nic trzeba czekac... postanowilem inaczej wykorzystac ten dzien :> Prawie wszystkie graty uzbieralem, doszedl jeszcze Karcher pogoda pochmurno/sloneczna na szczescie z przewaga chmur wiec nie wytrzymalem i zabralem sie za polerke Tak wygladalo przed a tak po... zabralem sie od tylu tylna klapa, tylne drzwi i nadkola prawo lewo i na koniec caly dach efekt praktycznie po calym dniu na pierwszy raz jak dla mnie wyszlo :kox: fotki od pol roku robie telefonem N8 wiec total szalu i ostrosci nie ma " mucha nie siada " patrze a tu kur... siadla z rana po myjce poszedl wosk S do tego jeszcze felunek na bialo POLECAM wszystkim taka zabawe
MARCIN607 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 :shocked: no Remik odje.. kawał dobrej roboty
Rekomendowane odpowiedzi