Reniu Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Fajne autko, trzymam kciuki za przeprowadzenie zaplanowanych modów
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Fajne autko, trzymam kciuki za przeprowadzenie zaplanowanych modów Zaplanowane mody muszą poczekać bo doszły inne wydatki w tym też nowe zimówki trzeba kupić, ale powoli dalej do przodu z modami
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Fajne autko, trzymam kciuki za przeprowadzenie zaplanowanych modów Zaplanowane mody muszą poczekać bo doszły inne wydatki w tym też nowe zimówki trzeba kupić, ale powoli dalej do przodu z modami
ykk Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Lepiej pomaluj srodki. Gdybys poszukal na forum, to bys wiedzial kto bawil sie folia.. Nie bawiłem się folią ale chyba niedługo zacznę, co masz na myśli jeśli chodzi o środek??? Listwy nie ruszam bo są podobne na wzór (prawie carbonu) jakoś to można by było okleić okolice mieszka Poloz folie to bedziesz mial postojowki zamiast dlugich..
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Lepiej pomaluj srodki. Gdybys poszukal na forum, to bys wiedzial kto bawil sie folia.. Nie bawiłem się folią ale chyba niedługo zacznę, co masz na myśli jeśli chodzi o środek??? Listwy nie ruszam bo są podobne na wzór (prawie carbonu) jakoś to można by było okleić okolice mieszka Poloz folie to bedziesz mial postojowki zamiast dlugich.. Czekaj zamówię tą folię i jak przyjedziesz na osiedle do mnie to przetestujemy na twoim bexenonie :decayed:
wojciu0308 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 daj se siana folia jest chcialem miec przyciemnione kierunki i mialem efekt brudnych lamp lekko zzieleniałych
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 daj se siana folia jest chcialem miec przyciemnione kierunki i mialem efekt brudnych lamp lekko zzieleniałych Aha
wojciu0308 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 mowie serio daj se siana jak cos to maluj
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 mowie serio daj se siana jak cos to maluj tylko nie szkło, środki maluj
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 mowie serio daj se siana jak cos to maluj tylko nie szkło, środki maluj Aha :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 szprejem a może by tak PINK Nie nie lepiej nie bo jeszcze ktoś mi tu zrobi VT z "PINK" w roli głównej [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:11_________________________________________________Kuźwa poplułem monitor http://www.sadistic.pl/murzynskie-techno-vt52471.htm?ref=nf :polew: :polew: :polew:
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Pablo wybacz mi Zrobiłem Ci pod kolor statusu :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Dopiero by się rzucał w oczy :gwizdanie: Na pewno w tym kierunku nie pójdę
slepy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 sieka, w chooj, zaraz kasują tą fotkę bo sie jeszcze ktoś zasugeruje
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 sieka, w chooj, zaraz kasują tą fotkę bo sie jeszcze ktoś zasugeruje A chooj zostaw, ktoś pomyśli że nastały nowe trendy
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 slepy nie kuś mnie proszę
Rekomendowane odpowiedzi