Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

virus

Pierwszy śnieg Anglia 2012, jutro pewnie wszystko będzie pozamykane

....a ty na letnich :naughty:

Opublikowano

No ledwo co do domu z pracy wczoraj udało mi się wrócić, mam dojazd przez takie górki BMW, i Mesie zablokowały drogę :decayed:

Opublikowano

No ze mnie sie sasiedzi smiali i pukali w glowe ze kase na opony zimowe wydalem (malo nie bylo bo kolka 18") a w czoraj i dzis ja sie smieje jak widze ile aut stoi i blokuje drogi bo nie moga podjechac pod male wzniesienie :polew:

Wierzcie mi ze to co czasem sie dzieje w UK , ta cala panika na drodze jak troche sniegu spadnie :wallbash: , to co kierowcy wyprawiaja z autami to do "smiechu warte sie nadaje" :polew:

Opublikowano

W Anglii 10cm śniegu to kataklizm :polew:

Opublikowano

a w radiu powiedzą: "... na dworzu 2 cale śniegu i temperatura -5 stopni, do pracy przyszli tylko Polacy i Rosjanie, rząd ogłosił stan klęski żywiołowej...." :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a u nas dzisiaj w PL było miejsce gdzie temp spadła do -38 stopni ;( ;( ;( ;( ;(

Opublikowano

Nie wiem czy te pw dzialaja poprawnie wiec tu wrzucę

szukam lotki do swojego autka, patrze virus sprzedaje swoja,mysle kurcze moze kolor podejdzie a tu ktos chyba sobie fotkę pożyczył..

http://allegro.pl/audi-a4-s4-b6-2000-spoiler-klapy-i2172512214.html

Opublikowano

Ooo zaraz pisze do allegro :D

Opublikowano
Ooo zaraz pisze do allegro :D

Nie na ALLEGRO tylko do gostka :wink: niech chociaz rejestracje zasłoni .

Opublikowano

Od allegro

Bez podania źródła Pana zdjęcia nie mogę zweryfikować zgłoszenia i tym samym stwierdzić o ewentualnym naruszeniu Pana pra

Za niedługo będą moje auto sprzedawać i ktoś do mnie się zgłosi po odbiór.

Opublikowano

witam co trzeba wykonać aby nałożyć te końcówki ultera na ori wydech? trzeba coś ciąć czy one się nakładają na stare końcówki wydechu bez zadnego cięcia?

Opublikowano

W TDI ori końcówki są zakrzywione w dół, więc trzeba odciąć stare i wspawać nowe.

Opublikowano

mialem na mysli zalożenie tych koncowek do 1.8 T A4 B6

Opublikowano
Zyjesz :wink:

Ostatnio mało przebywałem na forum :)

Z ostatnich modów to zakup kamerki :)

6.jpg

I jakieś nowsze fotki

img1122rl.jpg

img1095g.jpg

beznazwyhdr.jpg

Opublikowano

fajny ten trup :)

Opublikowano

sam się zastanawiałem nad zakupem takiej kamerki :decayed: fajne autko :kox:

Opublikowano

Ja bym tutaj jeszcze czarne lampy dorzucił i pomalował na czarno tą srebrną blendę na zderzaku z tyłu przy bagażniku :P

Opublikowano
Ja bym tutaj jeszcze czarne lampy dorzucił i pomalował na czarno tą srebrną blendę na zderzaku z tyłu przy bagażniku :P

Listwa byłą kiedyś w czarnym macie ale chrom się źle maluje i z czasem są odpryski wiec został chrom.

Opublikowano
sam się zastanawiałem nad zakupem takiej kamerki :decayed: fajne autko :kox:

do Rosji czesto jezdzisz?::decayed: bo tam to podstawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...