lezy1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 W ustawieniach nic nie zmieniałem włączyłem bt i jak znalazł mi bt audi to na stałe powiązałem wpisując kod i to wszystko - dziła jak tzreba i książka jest i odbieram , nawiązuje połącznia bez problemu.
krzysztofj5 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 W ustawieniach nic nie zmieniałem włączyłem bt i jak znalazł mi bt audi to na stałe powiązałem wpisując kod i to wszystko - dziła jak tzreba i książka jest i odbieram , nawiązuje połącznia bez problemu. Też tak zrobiłem i mimo to, gdy przychodzi połączenie, odbieram naciskając przycisk "odbioru" w telefonie, a zestaw głośnomówiacy nie przejmuje rozmowy. Odwrotnie, w przypadku połączeń wychodzących jest OK. Może masz nowszego Solida. Mój to Samsung Solid B2100.
lezy1 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja mam C3550 - może w takim razie zaktualizuj soft.
Łęga Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 fajnie, że ktoś odkopał temat przynajmniej się dowiedziałem o posiadaniu zestawu głosno mówiącego w aucie , Na dniach miałem zamawiać tunel i wyrzucić to szpecące badziewie... Dzieki Panowie ps. a Twoj telefon jest powiązany z Bl z audi? czy tylko połączony?
andriu16 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Panowie dzięki Wam i temu tematowi po 9 miesiacach używania autka skapnąłem sie ze mam bt :decayed: Ten sam problem:grin: też po przeczytaniu tego tematu wsiadam do auta-->włączam bluetoth--->audi UHV:wink: i wszystko działa super no chyba że jeszcze jest możliwość wyświetlenia kontaktu na Fisie a nie tylko numeru to byłoby pięknie!! A z uchwytem już się pogodziłem mimo że kumpel wsiadając prawie go zerwał. Przykleiłem do niego zwykły uchwyt na tel i jakoś to wygląda....
lezy1 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Co do uchwytu to mozna cały tunel zmienic, z co do wyswiaetlania nazw kontaktow to włącz w telefonie kontakty z telefonu a nie z sim i wszystko będzie wyświetlane.
darkle Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 A czy przy uchwycie i adapterze I-gen (Z kabelkiem) + nokia 6230i też da się ustawić aby wyświetlało coś więcej na FISie niż tylko napis phone?
rawa92 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Trochę was męcze ostatnio pytaniami ale dopiero poznaje ten samochód. A tu odgrzeje temat. Działa mi bluetooth wszystko pięknie, ale denerwuje mnie ten taki pojedyńczy bardzo głośny dźwiek przy każdym wsiadaniu i wysiadaniu z auta, za każdym razem jak telefon łaczy się z samchodem. Bijący aż po uszach. Czy ktoś zna jakiś myk zeby to wyciszyć? Łaziłem po ustawieniach ale nic nie znalazłem, przestawiłem język w radiu na angielski, jest łatwiej niz po holendersku ale nie widze takiej opcji. Radio to Bns 5.0
Dajmon Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 No to ja mam koledzy coś takiego u siebie. Co możecie mi podpowiedzieć? Proszę o wsparcie.
GreGoriO Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) kupujesz adapter z kablem. telefon masz do wyboru. nieznaczny ale wybór i teraz masz dwa wyjścia, albo kopia karty SIM, albo drugi numer do auta. wpisz w google/ebay cullmann audi to zobaczysz jak to wygląda. uprzedzę pytanie, BT nie masz bo po pierwsze masz wersję I zestawu, po drugie BT dokładali od modelu rocznikowego 2003-2004 Edytowane 19 Stycznia 2015 przez GreGoriO
darkle Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 A czy ktoś wie w którym dokładnie miejscu znajduje się centralka czy sterownik tego telefonu I-gen?
Rekomendowane odpowiedzi