wojoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 na tych fotkach to świeci sie jak psu jajca ... w rzeczywistości dużo słabiej świeci przynajmniej w mojej c6 zalezy jak ustawisz - tam przeciez regulacja jasnosci jest Mam na max
vahu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:)
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:) też jestem tego zdania :gwizdanie: 1
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:) utrzymaj Q7 w benzynie.. a gazować takie auto to dla mnie nieporozumienie
variocustoms Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ludzie juz Cayenny gazują zwykłe V8 bez lepszego wydechu jest cichutkie
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:) utrzymaj Q7 w benzynie.. a gazować takie auto to dla mnie nieporozumienie taa profanacja od razu, nie rozumiem takich ludzi jak ty
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:) utrzymaj Q7 w benzynie.. a gazować takie auto to dla mnie nieporozumienie taa profanacja od razu, nie rozumiem takich ludzi jak ty nie po to kupuje się praktycznie nowe, drogie auto żeby wkładać w nie gaz... poza tym jakbyś człowieku nie wiedział bagażnik Q7 nie jest wcale taki duży, a butla by "trochę" miejsca zajęła. dla mnie to po prostu nieporozumienie.. dlatego ja wolę diesla niż praktycznie NOWĄ benzynę z gazem
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autko fajne tylko dlaczego TDI? Dźwięk V8 jest bezcenny:) utrzymaj Q7 w benzynie.. a gazować takie auto to dla mnie nieporozumienie taa profanacja od razu, nie rozumiem takich ludzi jak ty nie po to kupuje się praktycznie nowe, drogie auto żeby wkładać w nie gaz... poza tym jakbyś człowieku nie wiedział bagażnik Q7 nie jest wcale taki duży, a butla by "trochę" miejsca zajęła. poza tym już widzę spalanie tego gazu... 30 litrów w mieście? dla mnie to po prostu nieporozumienie.. dlatego ja wolę diesla niż praktycznie NOWĄ benzynę z gazem 2006 rok to nie taka nówka, nie każdy lubi jeździć TDIkiem
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja tam widzę 2008 :gwizdanie: dokładnie, nie każdy lubi jeździć dieslem. i nie każdy też lubi jeździć benzyną (m.in. ja). Rosemeyer podjął taką decyzję, a nie inną i trzeba to uszanować. ja postąpiłbym tak samo, choć ja pewnie kupiłbym poliftowe 3.0 TDI (bo o dziwo też nawet daje radę)
vahu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kto tu mówi o gazie - stać Cię na tak wypasione Q7 to stać się też na różnicę w spalaniu. O przyjemności z jazdy nie wspomnę.
pawel1380 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Myślę że przyjemność w tym mastodoncie w dieslu większa bo moment w porównaniu z benzyną zgoła różny..
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 myślę, że kolega po prostu nie słyszał ani 3.0 v6 tdi ani 4.2 v8 tdi w Q7... te silniki brzmią "trochę" inaczej niż inne diesle sorki Rose za OT
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 myślę, że kolega po prostu nie słyszał ani 3.0 v6 tdi ani 4.2 v8 tdi w Q7... te silniki brzmią "trochę" inaczej niż inne diesle sorki Rose za OT akurat 3.0 TDI miałem okazję jeździć jako pasażer, jak dla mnie jeśli chodzi o dźwięk beż rewelki, koniec OT
jedrekx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no ja jeżdżę Q7 na co dzień, dla mnie to nie brzmi jak diesel EOT
vahu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Skoro tak twierdzisz - pewnie tak jest ;( Ale odkąd mam pb - w serwisie zabrali mi rabat dla stałych klientów.
turdzi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 akurat 3.0 TDI miałem okazję jeździć jako pasażer, jak dla mnie jeśli chodzi o dźwięk beż rewelki, koniec OT zaczal bym od tego ze zeby to Q7 jezdzilo na benzynie tak jak ten TDI V8 to musial by miec z dwa turbo i pod pincet koni to jedno , a dwa to gaz jest do zapalniczek a nie do samochodow a zwlaszcza takich
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 akurat 3.0 TDI miałem okazję jeździć jako pasażer, jak dla mnie jeśli chodzi o dźwięk beż rewelki, koniec OT zaczal bym od tego ze zeby to Q7 jezdzilo na benzynie tak jak ten TDI V8 to musial by miec z dwa turbo i pod pincet koni to jedno , a dwa to gaz jest do zapalniczek a nie do samochodow a zwlaszcza takich
Rosemeyer Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zaczal bym od tego ze zeby to Q7 jezdzilo na benzynie tak jak ten TDI V8 to musial by miec z dwa turbo i pod pincet koni amen polecam zerknięcie na tabelę osiągów obu 4.2 - tdi i fsi a co do dzwięki to może V8 TDI nie brzmi jak typowa benzynowa V8ka, ale na pewno nie klekocze jak TDI i nie ważne czy porównamy do PD czy CR. dodatkowo wewnatrz przy normalnej niewiele slychac, a przy przyspieszaniu sila ciagu i dzwiek sprawiaja wiele przyjemnosci
Rekomendowane odpowiedzi