Rosemeyer Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Q7 chyba najbardziej praktyczne jest , bo X5 to tez jakies troch nieporozumienie a ktos mi kiedys pisal, ze Q7 fajne, ale X5 lepsze co do praktycznosci, to najbardziej praktyczne jest Q7 na 18tkach - co prawda wyglada wtedy jak kupa, ale wszedzie mozna bezstresowo wjezdzac. Kiedyś jadac A4 probowalem ominac korek i droga skonczyla sie polna sciezka z wysoka koleina. Powiedzialem sobie wtedy ze next car bedzie a6 allroad lub Q7 bo stoja duzo wyzej. No i mam Q7, ale co z tego jak na 21'
turdzi Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 a ktos mi kiedys pisal, ze Q7 fajne, ale X5 lepsze mysle ze w tych samochodach nie ma lepszych i gorszych juz sa po prostu brzydsze i ladniejsze , aczkolwiek abstrac**jac od wszystkiego to i tak Q7 ze wszystkimi wygrywa iloscia miejsca
variocustoms Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Escalade bije wszystkie europejskie SUVy na ilość miejsca i zużycia paliwa, ale Q7 potwierdzam milutkie jest, śmigałem 3.0 TDI i 3,6 PB, Audi to Audi BMW jakoś mi nie leży co do wyglądu w środku, z zewnątrz jak z laskami, jedni lubią czarne a drudzy blondi
turdzi Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 BMW jakoś mi nie leży co do wyglądu w środku, z zewnątrz jak z laskami, jedni lubią czarne a drudzy blondi oooo to to , BMW robi za***iste auta , ale mi tez jakos nie leza i co jade to zwsze mi cos nie pasi , zwlaszcza w srodku
David Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 podpisuje sie pod tym, bmw 5 e60 m-pakiet bardzo podoba mi sie z zew ale srodek przu a6 sie chowa
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 tak czulem, ze to Ty jak stanalem za Toba przed swiatlami na Postepu... szkoda, ze nie pojechales Domaniewska prosto w kierunku Pulawskiej, bylaby okazja sprawdzic, co szybsze
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Kilka swiezych fotek z bardzo fajnej sesji z kolega Piotrkiem, ktory pstryka fotki autom http://piotrpiechocki.viewbook.com/ Nie widac na nich wszystkich nowych modow - galka RS6, poliftowy wlacznik swiatel czy.... poflokowana kratka Ale za to jest kiera z chromowanymi lopatkami i troche widac ramke zagarow w piano. Zdjecia srodka ze zmianami dorzuce pozniej.
wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Fotki spoko Kiera piękna pikowana i z biała nicią
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Kiera piękna pikowana i z biała nicią no troche fajniejsza od podgrzewanej na szczescie nowe kiery 3ramienne sa w wariancie podgrzewania i nie bedzie ani dylematow przy zakupie ani sezonowego wymieniania jak u mnie szkoda tylko ze jej design jakos taki malo porywajacy jest :-/
filip1001 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 fotki bardzo fajne tylko te opony w piachu jakoś urok troszkę psują jakie jeszcze mody planujesz w najbliższym czasie Rose , ile km średnio rocznie robisz jeśli to nie tajemnica ? Bo tak się zastanawiam jak długo bym takim autem pojeździł do momentu bankructwa robiąc 40 tys rocznie
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 jakie jeszcze mody planujesz w najbliższym czasie czeka na montaz Side Assist z lusterkami poliftowymi - musze tylko lusterka poskladac po malowaniu, bo ori kolor byl inny... Może w przyszlym tygodniu juz będize done Czeka w kolejce pamięć fotela pasazera - nie wiem po co, ale kupilem za grosze sterownik to why not No i chyba jednak sie zdecyduje na poliftowe LEDY P+T, a juz na pewno na MMI z MY2012, ale to bedzie wieksze wyzwania z uwagi na dostepnosc czesci - mysle ze najwczesniej cos kolo zimy zacznie sie pojawiac.... Rose , ile km średnio rocznie robisz jeśli to nie tajemnica ? nieduzo - jakos tak ok. 20tys
turdzi Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Super zdjecia.Piekne to twoje Q7 W takim aucie problem wyjazdu na wakace z dziecmi raczej nie istnieje
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 W takim aucie problem wyjazdu na wakace z dziecmi raczej nie istnieje gdy wyjezdzalismy pierwszy raz i zona spakowala pol domu. oczywiscie zakonczylo sie awantura bo taka ilosc betow oznaczala w A4 bagaznik wypchany prawie po sufit gdy po spakowaniu ok. 1/2-3/4 bagaznika wrocilem do domu po reszte rzeczy a tu pusto. w pierwszej chwili myslalem, ze je zona je rozpakowala i schowala ale okazalo ze wszystko jest juz w bagazniku tam mozna mega duzo rzeczy upchac, momentami to mam wrazenie ze ten bagaznik jest nie praktyczny bo jest z a duzy i nie mam go czym wypchac
KmK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 W takim aucie problem wyjazdu na wakace z dziecmi raczej nie istnieje to samo miałem napisać choć mam wrażenie, że moja żona jest elastyczna w tym zakresie zdjęcia i ujęcia świetne koła jak już wspomniano można by nieco wyczyscić, no do czegoś sie doczepić trzeba q7 pali podobnie do mojego, przyspiesza lepiej, więc w przyszłości będę się musiał zastanowić :gwizdanie: chociaż wczoraj byłem w salonie i na chwilę obecną A7 dla mnie wymiata
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 q7 pali podobnie do mojego, przyspiesza lepiej, więc w przyszłości będę się musiał zastanowić :gwizdanie: chociaż wczoraj byłem w salonie i na chwilę obecną A7 dla mnie wymiata proponuje jednak Q - jest wyzsze i mozna je wyzej podniesc, co przy obecnej pogodzie jest bezcenne. znajomy ostatnio zalal MB Ske mimo ze byla na max w gorze. ubezpieczyciel wystawil mu srodkowy palec, a ASO wycenilo wymiane silnika na 100tys drugi kolega jechal za nim Q5 i zero problemu - jednak co SUV to SUV...
AndyN Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 (...) na szczescie nowe kiery 3ramienne sa w wariancie podgrzewania i nie bedzie ani dylematow przy zakupie ani sezonowego wymieniania jak u mnie (...) Możesz zapodać jej zdjęcie? Wieloklin będzie pasował do A4 B6?
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 Możesz zapodać jej zdjęcie? Wieloklin będzie pasował do A4 B6? to ta sama kiera co A8/A7/nowej A6. A czy bedizej pasowal? hgw ale na pewno modul jej nie ogarnie bo wiecej przyciskow jest. U mnie bedzie to do ogarniecia bo w Q7 MY2012 to bedzie ale w B6/B7 raczej watpie. Tu masz 4ramienna: Jak przy kierach jestesmy to znajomy chcial zalozyc swoim Q5 (MY 2011) kiere z lopatkami bo ma bez. Znalazl praktycznie "nufke" i co sie okazalo przy montazu? Q5 MY 2011 ma nieco inna konstrukcje poduszki i poducha nie pasuje. No i w druga strone na kiere od Q5 MY2011 nie zalozycie poduszki od modeli poprzednich, czyli jak znajdizecie swieza kiere od Q5 to mozecie jej nie kupowac.
KmK Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja mam chyba wizualnie taką samą /tylko w innym kolorze/ kierownicę tylko bez tej białej nici Generalne Q wydaje się być idealny na polskie warunki /dziury, zaspy w zimie itd/ ale jakoś boje się tdi,niedawno przerabiałem wymianę u znajomego wtrysków w A6 v6 tdi, + pompa paliwa + niedługo później nie związana z wcześniejszą naprawą skrzynia, boje się myśleć nawet o dodatkowych 2 cyl narazie A7 3.0T było by idealne :>
Rosemeyer Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 narazie A7 3.0T było by idealne :> dla mnie idealny bedzie nowy Allroad w 3.0T ;-)
Rekomendowane odpowiedzi