JurekTCS Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Witam Kupiłem nie dawno B6 z navigation plus. Podczas słuchania muzyki z płyt co jakiś czas radio samo przełącza się na stację radiową. Jak to wyłączyć. Z góry dzięki za pomoc
ksiu85 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 "TP"oznacza informacje o utrudnieniach w ruchu ,czyli za kazdym razem nawet jak sluchasz plyty a pojawi sie jakis korek to automatycznie przelaczy na stacje radiowa! Podczas sluchania radia wcisni guzik "setup" i wtedy pokaza sie wszystkie ustawienia radia i pewnie pierwsza pozycja bedzie ustawienie o informacjach korkow i poprostu ustaw "wylaczone" masz niemieckie menu w navi ze nieumiesz tego przestawic??
JurekTCS Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Wcisnąłem guzik "mode" (nie ma guzika "setup") - pierwsza pozycja to audio. I na tej pozycji nie da się nic przestawić.
kkam Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 mam ten sam problem... nie wiem jak to wyłączyć. Jedynie jak pojawi się informacja i nacisnę przycisk TP to przerywa informację i powraca do słuchanej muzy. Wie ktoś jak to wyłączyć?
ksiu85 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Wlasnie grzebie w necie w sprawie tego jak to wylaczyc ale narazie nic nieumie znalesc mozesz mi podac jaka dokladnie ta nawigacja??
ksiu85 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Probowales prziciskac ten przycisk po lewej stronie gdzie pisze "TP"moze tam cos bedzie o wylaczeniu tej opcji
steve69 Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 A próbowaliście nacisnąć przycisk "TP" i przytrzymać go parę sekund? Nie wiem jak to jest w tej navi , ale tak właśnie wyłączam TP w radiu Concert... -- Pozdrawiam. Sławek
JurekTCS Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Chyb mam problem z głowy. Kluczem jest przycisk TP Najpierw przytrzymałem go 2-3 sek - zniknął napis info pod tym TP na ekranie. Kolejne wciśniecie go na parę sekund - zniknął napis TP z ekranu. I mam od 2 dni spokój z włączającym się radiem
ksiu85 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 To super ze juz rozwiazales ten problem
Decybell Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 Dodam od siebie, że żeby skutecznie unieszkodliwić informacje drogowe, trzeba byc przełączonymna radio, nie w tryb CD czy nawigacji
Rekomendowane odpowiedzi