Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe lampy DEPO soczewka bez cięcia błotnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

nosze sie z zamiarem wymiany lamp z przodu mam 1998rok a jak wiadomo by wstawic poliftowe lampy trzeba usunac rant kierunku.. i ostatnio przegladajac aukcje allegro natrafilem na taka aukcje depo.. czyzby pasowalo to pod 98 bez ciecia??

http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i1271835747.html

Opublikowano

te powinny pasowac bez cięcia dla tego że to nie są lampy zespolone tylko dzielone czyli osobno ma kierunek nie tak jak te po lifcie :hi:

Opublikowano
  • Autor

ale depo takich nie mialo do tej pory.. byly chyba ale jakies solary?

Opublikowano

no przewaznie ringi dzielone byly,soczewke ori z DEPO 1 raz widze

Opublikowano

ja mam takie i pasuja P&P nic nie trzeba wycinać :cool1:

Opublikowano

A ja się podepnę pod pytanie, a mianowicie czy ktoś się orientuje czy w tych lampach są halogeny? Czy muszę w zderzak dawać?

Opublikowano

Ma to ktos na aucie, bo na zdjeciu wyglada porazka jak dla mnie za bardzo sie rozni klosz od kierunku :thumbdown: i chyba wolal bym rezac i miec wszystko ladne :mysli:

Opublikowano

Ma to ktos na aucie, bo na zdjeciu wyglada porazka jak dla mnie za bardzo sie rozni klosz od kierunku :thumbdown: i chyba wolal bym rezac i miec wszystko ladne :mysli:

KANAL ma dzielone od s4 i wygląda to :good:

ale nie wiem czy są firmy DEPO, chyba nie :mysli:

Opublikowano

ja wiczorem dodam fote jak to wygląda[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:40_________________________________________________6d388da4ed0ae88amed.jpg[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 23:19_________________________________________________to dzielone DEPO

Opublikowano

Ja widziałem takie lampki DEPO, nawet pod D2S :naughty:

Jest taki sklep w Krakowie, i nawet tańsze od tych z tego co pamiętam :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

moze ktos zapodac zespolone lub dzielone pod xenon d2s? DEPO?

Opublikowano

Tak myslalem ze na zywo tez troche lipnie wyglada :thumbdown: za ta kaske chyba lepiej kupic polifcie i wyrezac miejsce pod nie duzo roboty w koncu nie ma :wink4:

Opublikowano

KANAL-a wątek o aucie :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=68489.0

Swoją drogą piękna a4 :kox:

Moim zdaniem jeśli ktoś tak bardzo boi się wycięcia kawałka blachy i chce kupić angel eyes czy dayline, niech lepiej kupi dzielone depo.

Opublikowano

panowie, miałem takie lampki w poprzedniej A4, jest to depo a lampy to zamiennik z S4 po 95r. są naprawde fajnie wykonane i napewno nie zalatują tandetą. Do tego są to lampy z homologacją pod xenon. Oprawki mają pod D2s. i mają miejsce na przetwornice typu HID...i nie trzeba żadnego przerabiania elektryki żeby podłączyć xenon. W zestawie powinny być pierścienie dystansowe do podłączenia ori silniczków od regulacji.

Jakby ktoś chciał to mam fotki na swojej A4 ale w wersji z czarnym środkiem :)

Opublikowano

Na zdjeciach wyglada jakby kierunek byl z innego klosza niz reszta lampy, jest tsk w rl? Bo ja bym wolal clear cale by byly moga byc dzielone ale te same wykonanie calej lampy

Opublikowano

Jest to samo wykonanie calej lampy - reflektor + kierunek. Na zdjeciach wyglada to roznie, w realu gwarantuje ze jest dobrze. Mam DEPO dzielone + kierunek DEPO, wzór S4. Do tego HID 5000K i daje rade. W tym momencie pewnie wolalbym rezac ori polifty ale nie zaluje tego zakupu. Auto prezentuje sie o kilka lat mlodziej a xenon dodaje uroku A4 po zmierzchu.

Opublikowano

Kanal jak mozesz wrzuc foty tych twoich lampek i gdzie kupowales hidy ile przyszla ci ta przyjemnosc?

Opublikowano

dokladnie Kanal ja tez bym poprosil jakies zdjecie jakosciowo jak mozesz z bliska tej lampy bo wydaje sie ciekawa ale widze ze cena taka jakbym mial kupic clear'a depo :gwizdanie:

Opublikowano

dokladnie Kanal ja tez bym poprosil jakies zdjecie jakosciowo jak mozesz z bliska tej lampy bo wydaje sie ciekawa ale widze ze cena taka jakbym mial kupic clear'a depo :gwizdanie:

Cleara DEPO? A co to takiego? To sa lampy DEPO wz. S4, dokladnie zamiennik do eski przedliftowej. To samo z kierunkowskazem, wzor S4, zamiennik kierunku S4 przed liftem. Ze zdjeciami bedzie problem bo bylem zmuszony zrobic formata i wszystkie fotki poza tymi w moim temacie poszly sie je**ac.

Lampy kosztowaly mnie 450zl + kierunki, nie pamietam czy 70 za sztuke czy za komplet + HID 5000K na zwyklych przetwornicach - nie slim ok 250zl - weszly w przystosowane w lampie miejsce pod przetwornice. Wszystko wyglada jak ori.