Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki wpędzacie mnie w kompleksy z tymi waszymi mocnymi potworami pod maską ;( Chyba zmienię furę... A co do ulotek to jestem z Was dumny. Następnym razem jadę z Wami. Teraz miałem trochę nauki...sami rozumiecie...kolokwia,zaliczenia itp.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Dogasso chwalipieto ;P gratki jeszcze raz no i na suchym hehe sie zobaczy... v6 za duzo Niutonow pod maska i mimo 205 na aluskach :D kreca sie koleczka lacznie z 3 biegiem ;P

a z 2.5 tdi chetnie stane hmm ta sama ilosc km Niutonow wiecej ma TDi tyle ze kwestia przelozen przychodzi ;P....

Raker uklad sie polata i zobaczymy na spokojnie ;)

Maniek co Ty sie lamiesz... zawsze jeste 2.4 v6 na przeszczep jak chcesz ;P

ciekawe co z tych ulotek wyniknie...

a swoja droga WEST odezwal bys sie jak juz czytales ;P

pozdro zaloga ;)

Opublikowano

Ostatnio swoim drugim powozem miałem zaszczyt ogladac mizerna minę posiadacza ciemnego a4 b5 nie wiem czy to ktoś z was ale mina była bezcenna na nastepnych swiatłach :) pozdrawiam i dzieki za super start ( jako drugie auto dysponuje Renault Laguna GT z 260 KM :) ) szacun za walke :)

Opublikowano

Ja to raczej nie bylem :tongue4: Chociaz z ta Laguna to pewnie i tak bym po d*pie dostal i to srogo ;( ale jak nie bedziesz grzebal nic do wiosny to wtedy bedziemy mogli powalczyc :chytry: A poki co mam nadzieje ze widzimy sie na spocie 21.01 o 19.00?

Opublikowano

Ja to tez nie bylem napewno:D

Opublikowano
  • Autor

i ja tym bardziej nie bylem ;P malo keidy z pod swiatel ruszam na maxa tym bardziej zima a czytac emplematy na klapach troszke umiem ;)

Opublikowano

A tak swoja droga to co to za Laguna ze ma 260KM? Serii takiej nie ma...Z tego co kojarze to max 225 w 3.0 V6 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dogasso dobre :polew: ale moze jakies turbo dodane albo chip :mysli: roznie to w dziesiejszych czasach bywa... :cool1:

patrze teraz na allegro i faktycznie 204 km jest w takim francuzie turbo ma seryjnie wiec pozostaje chip... 56 koni na chipie? 25% wiecej? :mysli:

:decayed::wink4::tongue4: :>

a czy 3.0 v6 w gt lagunie bylo ostatniej? z tego co widze to 2.0T ma...

chociaz wczoraj taka kobietka jedna mi opowiadala ze cytryna c3 czy c4 w dieslu jechala polska autostrada 250 czy 260 km/h bo tyle jej wyswietlacz pokazywal :polew: zaproponowalem jej oczywiscie sprawdzenie sie na autostradzie ale nie chciala :polew:

Opublikowano

chociaz wczoraj taka kobietka jedna mi opowiadala ze cytryna c3 czy c4 w dieslu jechala polska autostrada 250 czy 260 km/h bo tyle jej wyswietlacz pokazywal :polew: zaproponowalem jej oczywiscie sprawdzenie sie na autostradzie ale nie chciala

moze nie patrzyla na te cyferki co trzeba? Widziala moze ze 250km przejechala... Wiesz jakie te polskie kobity sa :gwizdanie:

a tak w ogole to dzisiaj znowu przejechalem sie po Castoramie, Tesco, Carefourze i troche po miescie i kolejnych 20 ulotek sie pasie za szybka:) Tego 21.01 moze byc z 15 autek...Tylko z ciekawosci chociazby:)

Opublikowano
  • Autor

a tak w ogole to dzisiaj znowu przejechalem sie po Castoramie, Tesco, Carefourze i troche po miescie i kolejnych 20 ulotek sie pasie za szybka:) Tego 21.01 moze byc z 15 autek...Tylko z ciekawosci chociazby:)

Trzeba bylo dziadu ;P dzwonic w domu bezczynnie siedzialem ;P

co ma byc to bedzie pozyjemy zobaczymy zawsze jacys fanatycy sie znajda ;)

Opublikowano

Dzisiaj znowu nakserowalem z 60 ulotek :naughty: Pooklejam je troche co by deszcz nie rozmazal i jak dzisiaj tez nic nie robisz to wieczorkiem mozemy skoczyc. Ja gdzies o 18.30 bede juz wolny wiec jak wyrazasz chec to pisz na fona. Moze ktos jeszcze by sie zalapal? Załózmy ze dzisiaj o 19 na MATEXie :>

Opublikowano
  • Autor

hmm nie wiem narazie chyba do kobitki pojade swojej ;) zreszta pomysle i dam znac na kom ;)

Opublikowano

Akcja "ULOTKI" zakonczona powodzeniem! Kolejnych 28 poszlo, w tym 3 osobiscie! Chlopaki trzeba chyba jakies przemowienie pitolnac :polew: Maniek, weź kabel. Ja wezme laptoka i juz jakies zajecie bedzie :>

Ale ja nie o tym! To ze suka stala przy aucie po akcji ULOTKI to jeszcze nic! W zyciu bym sie nie spodziewal ze PSY maja poczucie humoru. Dokumenty swoja droga ale glownie sie skupili na AUDIO! Godzina 22:15, srodek parkingu na Kiepurowie a ja przy niebieskim VIVARO na kogutach z radiem na fulla. Normalnie WITKI opadaja!

Opublikowano

Hehe moze jakas nuta wpadla im w ucho:D

Opublikowano
  • Autor

Dogasso TRZA bylo im ulotke dac ;P bysmy mieli czysty parking obstawiony na 21 :polew:

Opublikowano

koledzy klubowicze z Jeleniej Góry dostałem wczoraj info że organizowany jest spot 21.01.2011r koło Matexu. Potwierdzam swoją obecność. Dam znać swoim znajomym żeby również uczestniczyli :) im nas więcej tym lepiej :) Swoją drogą fajnie że uda się coś takiego zorganizować w Jelonce :hi: Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

koledzy klubowicze z Jeleniej Góry dostałem wczoraj info że organizowany jest spot 21.01.2011r koło Matexu. Potwierdzam swoją obecność. Dam znać swoim znajomym żeby również uczestniczyli :) im nas więcej tym lepiej :) Swoją drogą fajnie że uda się coś takiego zorganizować w Jelonce :hi: Pozdrawiam.

WITAMY KOLEGE SERDECZNIE WITAMY :)

Dogass szykuj przemowienie ;P bo sie na matexie nie pomiescimy tak zesmy namieszali we dwoch ;P :polew:

Opublikowano

jak sie nie pomieścimy na MATEXIE wymyslimy inne miejsce :) a przemówienie jak najbardziej mile widziane :) może jeszcze świętego żeby pokropił :polew:

Opublikowano
  • Autor

odzywam sie :tongue4:

Siemka Michas ;)

jak sie nie pomieścimy na MATEXIE wymyslimy inne miejsce :) a przemówienie jak najbardziej mile widziane :) może jeszcze świętego żeby pokropił :polew:

Pomiescimy sie kolego pomiescimy :naughty: jak 10 maszyn bedzie to bede sie bardzo cieszyl :kox: pozyjemy zobaczymy do piatku juz nie daleko :cool1: a za czarnego to ja sie przebrac moge a i wode znajde jakas swiecona :polew: