arre Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 u ankieta wisi jeszcze od poprzedniego silnika forum i h wie co z nia zrobic napisać do GTW żeby ją posłali do kosza ? a niech wisi mi nie przeszkadza a glosow duzo mam z GTW wrclagune na a3squad jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To niech posprząta i odda Ci pierwszy post. Będziesz dzielił i rządził. No chyba że prezes nas wysadzi w powietrze i po przesiadce nie będzie już spotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 kolega chyba musi wpaść na Wrocławskiego spota żeby zobaczyć że przyjeżdżają klubowicze z żonami i dziećmi i nawet upalamy zdalnie sterowane R8 i Vipery tychże dzieci A najlepiej niech zajrzy na wątek naszej wigilii klubowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/bialo-bialo-komu-quattro-37639/index61.html#post3266234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 pozdrawiamy nie do zobaczenia:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jak droga jest wylaczona z ruchu to na jakiej podstawie na nia wjechales? to jest dojazd do schroniska i to jest droga lasow czyli droga panstwowa pacaniepilota? heheheh nie moge juz ze smiechu przeziec ta Twoja mega turbo maszyna 150km nie ma i co i co ile odzkodowania dostales? nie rozmawiaj juz ze mna ja Cie prosze mam pozwolenie na wjazd , a co zal dupe sciska ,ty tez tam jezdziles ,widzialem cie ,i teraz sam sie bo wjechales tam na nielegalu ,nastepna kwestia niewarzne jaka fura,wazne jak sie ja wykorzystuje ,serce cie boli ze coco jest upalane ,mialem seja zlom ,civic jajo dlugo tez nie wytrzymal ,ale przyznam a4 dobrze znosi moje traktowanie ,i szczerze moje auto moj problem ,a ty dalej picuj swoja bryke ,kolo ch..ja latasz mi ty i twoje auto ,dla mnie jestes ,nikim i skad wiesz co sie dzialo z moim autem od tamtej pory ,skoro pier**lisz jakies glodne teksty ? przestan sie juz blaznic ,bo to ponizej krytyki ,i nie interesuj sie cudza kasa bo ci twoja ojebia narka bez odzewu prosze ,bo to nudne sie robi za tego posta spodziewaj się pozdrowień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Co tu sie odkutasza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Pogadajmy o przyjemniejszych rzeczach Arek kiedy na wodke wpadasz do Wro? My z Nelsonem juz sie postaramy o odcinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 O to to. Tylko pamietaj ze u nas na spotach tez sie bawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 O to to. Tylko pamietaj ze u nas na spotach tez sie bawimy Spoko moja prawko ma wiec nie problem. Co do terminu dam znać jak coś ustale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ale śmiesznie tu u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Coś się dzieje w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ale śmiesznie tu u Was jest zabawa jest wesolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ooo. Otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Bo tu całodobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Litra i ogorki i na laweczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Litra i ogorki i na laweczke Wez dwie - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja chyba zbastuje z piciem, muszę się za siebie wziąć. Lato tuż tuż, a kaloryfer nie za bardzo wyrzeźbiony. Chociaż, podobno wódka nie tuczy :-D Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A co chcesz? Cytrynowke, wiśniowke, agrestowke, porzeczkowa, truskawkowa, truskawkowa z limonka, jagodowa ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Co dasz to wypijem. Za darmo brzmi smacznie :-D Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi