Lewan91 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Arr wstępnie rezerwuj czas na sobote Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Lewan91
arre Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Powitać Panów z Jeleniej Góry Często jeżdzę w wasze rejony ale nigdy nie byłem u was na spocie może i kiedyś uda mi się bedziesz sie wybieral daj znac to cos wymyslimy wroclawskie orly byly i ja u nich rowniez to i dla goscia z Polski sie cos wymysli ja tu mieszkam i nie trafilem Tapnięte z LG G3 jeszcze bedziesz mial okazje napewno Arr wstępnie rezerwuj czas na sobote fajnie bo spoko bylo w zeszlym tygodniu... najwyzej jutro sie zdzwonimy
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 pozdrowionka dla tego co mi lusterko cale zarysowal...niech Cię nie powiem co bo mnie pan admin stad wyprosi... Tapnięte z LG G3
arre Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chyba tak ;-) hehe i po kinder party bylem widzialem zobaczylem i wiecej moje nogi tam nie postana ;P jeszcze mnie nacpane 18-latki bic chcialy
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 pozdrowionka dla tego co mi lusterko cale zarysowal...niech Cię nie powiem co bo mnie pan admin stad wyprosi... Tapnięte z LG G3 To arrek on tak po pijaku robi [emoji6] Tapniete z HGW 2 Chyba tak ;-)hehe i po kinder partybylem widzialem zobaczylem i wiecej moje nogi tam nie postana ;P jeszcze mnie nacpane 18-latki bic chcialy Mogles wyciagnac miecz i walczyć [emoji111] Tapniete z HGW 2
arre Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 pozdrowionka dla tego co mi lusterko cale zarysowal...niech Cię nie powiem co bo mnie pan admin stad wyprosi... Tapnięte z LG G3 To arrek on tak po pijaku robi [emoji6]Tapniete z HGW 2 Chyba tak ;-)hehe i po kinder partybylem widzialem zobaczylem i wiecej moje nogi tam nie postana ;P jeszcze mnie nacpane 18-latki bic chcialy Mogles wyciagnac miecz i walczyć [emoji111]Tapniete z HGW 2 hehe ziomki byly takie duze ze pierdniecie mojego psa by ich pozamiatalo
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja też raz byłem z duzymi ziomkami... ale tych mniejszych nacpanych było o siedmiu wiecej. Chwilę żebra dochodzily do siebie. [emoji6] Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 pany wam tez tunel w b5 pekl?...zrobie fotke jutro i pokaze co mnie boli:( Tapnięte z LG G3
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pękłeś tunel w B5?! [emoji15] Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) to nie ...niemiec akurat tam koca nie wyłożył Tapnięte z LG G3 przejmowalem sie tunelem a dzis wrocilem na lawecie... Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz
Michalos Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Misiek jak odkręcałeś zbiornik spryskiwaczy? Ciężko się do niego dostać?
misiek95 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 zdjemujesz koło, nadkole i wyciągasz go w dół. Jedna śrubka na górze przy zbiorniczku od wspomagania i dwie gdzieś pod nadkolem. ps. nie gadaj że rozsadziłeś zbiornik ps2. nie spodziewales sie tak szybkiej odpowiedzi, co?
Michalos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ano nie spodziewałem się a co się stało jeszcze nie wiem, ale płyn spierdziela gdzieś
Gość harry19-19 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Powitać Panów z Jeleniej Góry Często jeżdzę w wasze rejony ale nigdy nie byłem u was na spocie może i kiedyś uda mi się bedziesz sie wybieral daj znac to cos wymyslimy wroclawskie orly byly i ja u nich rowniez to i dla goscia z Polski sie cos wymysli jaki to ze mnie gość przestań , zwykły skromny chłopak i tyle :v haha okej dam znać jak będę wybierał się w tamte rejony a przy okazji zahaczę chłopaczków z Wrocławia http://nasygnale.pl/kat,1025345,title,Kamera-nagrala-czolowe-zderzenie-na-drodze-do-Karpacza,wid,17203897,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=514394
Gość cwiara Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Skromny chlopak nie jezdzi C6. Burżuj i tyle
Rekomendowane odpowiedzi