arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Giną wam posty czy mi się wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Giną wam posty czy mi się wydaje ? chyba Ci sie wydaje cisne do roboty milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Siema:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Siema:) a Ty ryju co sie nie odzywasz? do klubu Fb dolaczyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Siema:) a Ty ryju co sie nie odzywasz? do klubu Fb dolaczyles? a odkąd wróciłem z zagramanicy to właściwie z garażu nie wychodze jakoś na dniach bede stroił swojego czarnucha w rep tune to zajade pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 arre zluzuj wkoncu z tymi docinkami o fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 here we go again... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 here we go again... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Antek luz ,-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 arre zluzuj wkoncu z tymi docinkami o fb Wytlumacz mi prosze co CIe urazilo? i jaka to byla docinka? moze jakis zwrot nie odpowiedni - wulgarny? Tym bardziej ze moj post nie byl adresowany do CIebie a o ile wiem to wolny kraj i jest wolnosc wypowiedzi i moge miec wlasne zdanie... SIedzicie sobie gdzie indziej spoko luz ja tam nie zagladam i nie interesuja mnie wasze posty tym bardziej sie dziwie po co tu zagladacie i co was boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 arre zluzuj wkoncu z tymi docinkami o fbWytlumacz mi prosze co CIe urazilo?i jaka to byla docinka? moze jakis zwrot nie odpowiedni - wulgarny? Tym bardziej ze moj post nie byl adresowany do CIebie a o ile wiem to wolny kraj i jest wolnosc wypowiedzi i moge miec wlasne zdanie... SIedzicie sobie gdzie indziej spoko luz ja tam nie zagladam i nie interesuja mnie wasze posty tym bardziej sie dziwie po co tu zagladacie i co was boli... juz dobrze wiesz o co chodzilo inaczej bym tego nie napisal. Kazdy moze miec zdanie ale po co te docinki i wiesz o co chodzi , zakonczmy to i tyle. Luzik arre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 arre zluzuj wkoncu z tymi docinkami o fbWytlumacz mi prosze co CIe urazilo?i jaka to byla docinka? moze jakis zwrot nie odpowiedni - wulgarny? Tym bardziej ze moj post nie byl adresowany do CIebie a o ile wiem to wolny kraj i jest wolnosc wypowiedzi i moge miec wlasne zdanie... SIedzicie sobie gdzie indziej spoko luz ja tam nie zagladam i nie interesuja mnie wasze posty tym bardziej sie dziwie po co tu zagladacie i co was boli... juz dobrze wiesz o co chodzilo inaczej bym tego nie napisal. Kazdy moze miec zdanie ale po co te docinki i wiesz o co chodzi , zakonczmy to i tyle. Luzik arre. widzisz i nie umiesz logicznie odpowiedziec mi na pytanie co CIe urazilo w zdaniu ktore nie bylo kierowane do CIEBIE i mialo okreslonego odbiorce... ja nic nie zaczynalem i nic nie musze konczyc luzik mam caly czas z reszta dla przypomnienia jak ktos cos ma do mojej osoby nr do mnie od paru lat wisi na 1 poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To my mamy Fanpage na Fcb xD ? dajcie Link via pM ;P // E Ktoś gdzieś coś w tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To my mamy Fanpage na Fcb xD ? dajcie Link via pM ;P // E Ktoś gdzieś coś w tygodniu ? link jest gdzies kilka stron wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Siema staruchy, kiedy przez forum był ostatni spot? Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2015 przez Michalos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Siema staruchy, kiedy przez tą stronę był ostatni spot? Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 2 Tygodnie chyba temu jak byłem jeszcze w delegacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mi chodzi przez forum Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi