bajk Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 wciągnąłem dzisiaj klocki ceramiczne ate na przód i tył - zobaczymy co to warte to nie zmieniasz w koncu hebli? nie - jednak zrezygnowałem
rafalekx Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 bajk to Twoja furka wczoraj stała pod factory?
bajk Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 bajk to Twoja furka wczoraj stała pod factory? raczej nie - chyba, że już jej nie ma w garażu ;>
rafalekx Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 raczej nie - chyba, że już jej nie ma w garażu ;> hehe bo siakieś takie s-line czerwone i sympatyczne stało wczoraj
Staszek20VT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 A gdzie te foty oklejonych chromów ??
mgtan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 bajk do roboty...Słońce dzis masz... nie ściemniaj nam tutaj że to czy tamto ;p
Staszek20VT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Masa ludzi czeka na nie :gwizdanie: (pressing)
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 dopiero w czwartek będzie myty przed wyjazdem do bukowiny :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 to Ty tak rzadko myjesz auto ?! myslalem, ze codziennie... :gwizdanie:
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 w ten weekend wyjątkowo nie było myte
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 umyłeś je w ogóle od czasu jak się ostatnio widzieliśmy? btw, będzie jednomas od turdziego :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 umyłeś je w ogóle od czasu jak się ostatnio widzieliśmy? az takim hardkorem nie jestem - umylem btw, będzie jednomas od turdziego :gwizdanie: a on nie byl przypadkiem niezadowolony z niego?
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Strzel sobie zestawik na jednomasie Turdzi mi kiedyś pisał, że ten jednomas, który robił na zamówienie to o kant doope rozbić I mam go dalej.O kant to mozna sobie wsadzic w przypadku 2.0 TDI.Po prostu poziom wibracji tego silnika powoduje ze grzechocze walek atakujacy w skrzyni.W benzynie nie ma wogle tego problemu. bajk jak chcesz moge ci sprzedac ten jednomas po kosztach bo pasuje do 2.0TFSI.Sprzeglo tez tarcza i docisk sa dokladnie takie same.Radzikowski ci moze nabic fajne okladziny na tarcze i bedziesz mial fajne budzetowe spregielko. zobaczymy jak się będzie u mnie sprawował..
mystic.pl Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 No ciekawe, ciekawe Dawaj foty ne perdol
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 zobaczymy jak się będzie u mnie sprawował.. u Ciebie przez ta poduszke skrzyni i tak ostro wibruje - bedzie niewiele wiecej... ale zmiana biegow powinna byc koksik. jezdzilem sporo TDI na jednomasie - bardzo fajnie sie biegami operuje...
turdzi Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Strzel sobie zestawik na jednomasie Turdzi mi kiedyś pisał, że ten jednomas, który robił na zamówienie to o kant doope rozbić I mam go dalej.O kant to mozna sobie wsadzic w przypadku 2.0 TDI.Po prostu poziom wibracji tego silnika powoduje ze grzechocze walek atakujacy w skrzyni.W benzynie nie ma wogle tego problemu. bajk jak chcesz moge ci sprzedac ten jednomas po kosztach bo pasuje do 2.0TFSI.Sprzeglo tez tarcza i docisk sa dokladnie takie same.Radzikowski ci moze nabic fajne okladziny na tarcze i bedziesz mial fajne budzetowe spregielko. zobaczymy jak się będzie u mnie sprawował.. doszla paczka ?
Rekomendowane odpowiedzi