topor Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 chce ktoś komplet moich poprzednich dekorów + popielniczki? :gwizdanie: wiela za ramke biegów i popielniczke:>?? a carbon miazga :kox:
Ponior Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ładny karbonik , Wiela za stare listwy??? choć i tak kasy brak narazie
bajk Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 odezwij się jak będzie kasa to może się dogadamy :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 13:10_________________________________________________ jest dobrze
Staszek20VT Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Superancko to wygląda, miałem oklejać, ale co ori to ori
bajk Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 btw, Flyer nie udało mi się wyjąć popielniczki - klimatronic blokował - zmieniłem tylko pokrywkę
Flyer Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 no wlasnie... tez mi sie wydawalo, ze to nie takie hop siup.
turdzi Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 bajk jest za***iście , ta kierownica do tego wyglada przekozacko , mam nadzieje ze ci sie szybko nie wytrze.
bajk Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 jak się wytrze to się odświeży rozmyślam co by tu teraz ulepszyć - hamulce, czy zderzak jednak te klocki ATE ceramiczne są słabe - dotarły się do tarczy, ale za bardzo to nie hamuje - trzeba upgrade'ować przynajmniej zgodnie z opisem nie pylą :gwizdanie:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 jak się wytrze to się odświeży rozmyślam co by tu teraz ulepszyć - hamulce, czy zderzak jednak te klocki ATE ceramiczne są słabe - dotarły się do tarczy, ale za bardzo to nie hamuje - trzeba upgrade'ować przynajmniej zgodnie z opisem nie pylą :gwizdanie: A jak widzisz na czarnych felgach że nie pylą ? Jeżeli ktoś powie że do B7 nie pasuje czerwony niech poprosi bajka o prezentację. Autko z przyjazdu na przyjazd coraz bardziej przypomina bolid a nie zwykłą B7-mkę. Zrezygnuj z tego pakietu na myjni bo Ci koledzy z afryki lakier wytrą do podkładu
bajk Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 e tam.. dzisiaj przecież był masakrycznie brudny
adamooo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 a te listwy to ori ? bo coś przednia mi się średnio widzi ;( :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 chce ktoś komplet moich poprzednich dekorów + popielniczki? :gwizdanie: A poprzednio miałeś jakie?
Młody_drog Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Powiem szczerze, że ta kierownica jakoś mi nie leży, za to carbon jeset
variocustoms Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 zamiast tego odświeżacza na pulpicie zainwestuj w coś takiego - niebo a ziemia, http://www.all4auto.pl/chemical-guys-leather-scent-freshener-zapach-skory-p-717.html?cPath=40 używam tego już od roku i jest kosa, mają też inne zapachy
bajk Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 a te listwy to ori ? bo coś przednia mi się średnio widzi ;( :gwizdanie: lol no ori :> czemu niby mają być nie ori? chce ktoś komplet moich poprzednich dekorów + popielniczki? :gwizdanie: A poprzednio miałeś jakie? szczotkowane alu to się chyba nazywa zamiast tego odświeżacza na pulpicie zainwestuj w coś takiego - niebo a ziemia, http://www.all4auto.pl/chemical-guys-leather-scent-freshener-zapach-skory-p-717.html?cPath=40 używam tego już od roku i jest kosa, mają też inne zapachy dzięki - sprawdzę..
Flyer Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 rozmyślam co by tu teraz ulepszyć - hamulce, czy zderzak zderzak, dojedziesz tarcze i klocki i zmienisz heble :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi