bajk Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 był opakowany w karton aż sam nie wierzyłem, że się udało.. maluję na kolor zielony a tak na poważnie to standardowo - zderzak w kolor auta, dokładka czarny mat.. ogólnie wyrwałem nówkę sztukę za 800
Flyer Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 szkoda, ze czarny mat, moglbys walnac listwe na zderzaku i dokladke na czarny polysk - fajnie komponowaloby sie z felgami i lusterkami, ktore masz 'glossy'
mgtan Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 no właśnie,.. masz felgi w połyski, listwe na bagażniku chyba też?
bajk Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 listwa pójdzie tak jak w oryginalne w kolor.. może w sumie i macie racje co do matowego.. w każdym bądź razie jeszcze ze dwa tygodnie jak nie lepiej miną zanim zacznę coś z tym robić.. musi poczekać
mgtan Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 oj to czerwiec będzie owocny... DTM z tyłu + zmieniona pompa + korekta programu?
bajk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 czas pokaże.. w każdym bądź razie nie mam teraz czasu na modowanie ;( od tygodnia nawet nie był myty [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 06:48_________________________________________________zderzak ciągle leży i czeka.. pojawił się niestety problem - sprzęgło znowu się kończy - tym razem już nie będę bawił się w półśrodki tylko wlatuje clutch masters stage 4.. korekta programu musi więc poczekać do czasu, aż wleci nowe sprzęgło.. podejrzewam, że skoro z katem było 380Nm teraz 400Nm na luzie już jest :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 cos nie masz farta z tym sprzglem albo za bardzo go katujesz
boberek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 musisz noge zdejmować ze sprzegła jak zmienisz bieg
bajk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 cos nie masz farta z tym sprzglem albo za bardzo go katujesz lekko nie ma, aczkolwiek chyba tylko raz na nim strzelałem jednak nie oszukujmy się - 400Nm w quattro przy seryjnym sprzęgle to już za dużo..
turdzi Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 niekoniecznie , ale jak strzelasz ze sprzegla , latasz gdzies bokami na suchara i upalasz to nic ci tam nie wytrzyma.A jak wsadzisz spiek bez tlumikow na sztywnym kole to rozwalisz skrzynie.A4 z tym motorem to na prawde fajne auto ale do upalania to sie nie nadaje i nigdy nie bedzie.Chesz upalac i katowac , sprzedaj i kup EVO
bajk Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 póki co nie planuję sprzedawać - za bardzo mi się podoba i chyba jeszcze trochę zostanie... chociaż popieram to co napisałeś - jakieś evo do szaleństw by się przydało, a tego bym wymienił na jakiegoś avanta w dieslu
bajk Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 z jeden ekonomiczny by się przydał..
Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Co macie do avantów w dieslu Że niby poupalać sie nie da
soolek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 avant - rozumiem... ale diesel ? Przemyśl to. Był taki jeden co zmienił BiT na TDI w Avancie i ... słuch po nim zaginął...
Flyer Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 a na powaznie - tez czasem chcialbym miec diesla...
bajk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale spokojnie - póki co nie zapowiada się na taki ruch [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:52_________________________________________________myślę ciągle nad dyfuzorem w zderzaku i jedyne co mi przychodzi do głowy to carbon ogarnia ktoś w stolicy pokrywanie carbonem tego typu elementów?
mystic.pl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kiedy jedziesz na korektę ? próbuję się wkręcić do Rogala na 1 sierpnia ale coś nie odpowiada na PW.
bajk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Miałem jechać na początku czerwca, ale jak widać nie wyszło - do czasu aż nie zamknę kwestii remontu mieszkania raczej nic nie zrobię z autem.. A wygląda na to, że to jeszcze potrwa [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 11:05_________________________________________________ Kiedy jedziesz na korektę ? próbuję się wkręcić do Rogala na 1 sierpnia ale coś nie odpowiada na PW. może zadzwoń do niego - pewnie nie ma czasu na forum oraz przypomnij się jak będziesz to podjadę na plotki
AndyN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 (....) do czasu aż nie zamknę kwestii remontu mieszkania raczej nic nie zrobię z autem.. A wygląda na to, że to jeszcze potrwa (...) Poganiaj ich, poganiaj
Rekomendowane odpowiedzi